![]() |
|
Ön konsolda vınlama sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Tayfun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 21:41 |
|
Merhaba arkadaşlar, bir süredir araba çalışırken ön konsolda bilgisayar fanı sesine benzer bir vınlama sesi vardı. Nereden geldiğini kestirememiştim. Ancak ses bu ara biraz artınca farkettim ki direksiyonla alakalı bişey. Çünkü direksiyonu hafif oynattığım anda ses dalgalanma yapıyor. Bırakınca kesintisiz vınnnn diye çıkıyor.. Bu konu hakkında bir fikri olan var mıdır acaba?
Düzenleyen Tayfun - 16 Şubat 2010 Saat 21:42 |
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
direksiyon hidroliğinden benzer bir sesi ben de duyuyorum arkadaşlar önemsiz dedi takmadım. ama ustaya sormuşluğum yok.
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pompa ötüyordur.. zamanla olur.. aşırı değilse triger değişirken bir kontrol ettirin
|
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
abi pompa derken ?
|
||
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
direksiyon pompası...
bilyalara baktır derim bende de benzer bişey oldu klima bilyaları dağılmış değiştim ses gitti
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Arkadaşların dediği gibi direksiyon pompasından geliyor. Kontrol ettirmekte fayda var.
|
||
![]() |
||
Tayfun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Teşekkür ederim arkadaşlar ilk fırsatta baktıracağım..
|
||
2004 307 XT 1.6 BVA 110hp
|
||
![]() |
||
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
|
direksiyon poppasına baktır kardeş ama en iyisi pc ye bağlat derim hatayı öğrenebilirsin eğer hata verdiyse tabii
|
||
peugeot 307
|
||
![]() |
||
|
Herhangi bir hata vermedi.. Geçen ay bakıma girmiştim herhangi bişey çıkmamıştı.. Bakalım bugün olmazsa yarın bi uğrayacağım ustaya..
|
||
|
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|
Ses gelmeyen peugeot'a peugeot demem..... |
||
![]() |
||
|
Ustaya uğradım az önce. Sesin pompadan geldiğini ve bir zararının olmayacağını söyledi.. Cuma günü pompayı söküp temizliyeceğiz ve yağını değiştireceğiz. Büyük ihtimal kesilir dedi. Yenisi 1000 tl civarıymış..
|
||
|
||
![]() |
||
|
ya ankarada şu pc ye bağlatma işini nerede yaptırabilirim bakmaya check up para alırlar mı ?
|
||
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
araç kaç model ?? diag 2000 görürse Gündüzler Peugeot muratta vardı. bakıma falan gidersen bi baktırırsın
|
||
![]() |
||
|
Aracım 2000 Model Roland Garros |
||
||
![]() |
||
|
Sabah direksiyon pompasının yağını değiştirdik ses kesilmedi.. Bütün gün arabada sorun yoktu akşam evin önünde park ederken geri yaptım ileri yaparken direksiyon kütük gibi kilitlendi kaldı.. Ne sağa ne sola dönmüyor :( Ustayı aradım sabah gelip bakıcak.. Pirince giderken bulgurdan olduk ama umarım ciddi bişey değildir bakalım..
Düzenleyen Tayfun - 19 Şubat 2010 Saat 23:53 |
||
|
||
![]() |
||
|
tüh ya kardeşim geçmiş olsun usta ne yapacak buraya yaz ne olur merak ettim bak
|
||
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
kardeş direksiyon poompasının çıkması 150 tl bostancı oto sanayide istersen yardımcı olayım?
1000tl demişsin öyle bi rakam yok servis bile 450tl diyor sen nerde 1000tl veriyorsun? çıkma al tak temizinden 150tl kafan rahat bin işte
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
|
Sağol kardeş çok sağlam bir ustam olduğuna bir kez daha inandım.. Direksiyon pompasını söktü komple içini açtı.. İçi epeyce oksitlenmiş bembeyazdı.. Tahminen geçen yağan karlardan kar suyu yemiş.. Oksitleri temizleyip tekrar topladığında pompa çalıştı.. Ustam sağolsun kimse o kadar uğraşmazdı..
Kardeş iyi diyorsun da senin dediğin pompa mekanik olmasın.. Benim aradığım elektronik.. Öyle bir rakam yok diyorsun ama az önce İkitelli Mepayla görüştüm pompaya 1.186 TL dediler.. Çanakkaleden çıkmasını bulmam zor ama sahibinden.com da çıkmalar 350-400 Tl civarı satılıyor.. Dediğin fiyatlardaysa istanbula ilk gelişte değiştiririm pompayı..
|
||
|
||
![]() |
||
|
benim motorla seninki aynı
206 xt bva 1,6 16v 110HP 307 ile 206 ortak motor kullanıyor bence o kadar pahalı değil ben de sordum çünkü fiyatlarını daha 4 gün önce çıkmacıda bostancı sanayide. istanbula gelince bi bak derim
|
||
Fatih Eren (1983)
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
geçmiş olsun. sorunun çözüldüğüne sevindim. haftada bir gidiyorum Bostancı sanayi civarına. görüştüğün bir parçacı varsa , gidiyim, parasını ödeyim. ürünü alıp sana kargolayım. sen bana parayı yollarsın sonra.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |