|
partner arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ankaramsnm
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ankaramsnm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 16:05 |
merhaba aracım 1.4 benzinli 1999 partner sorun şu araç kalkıştan hemen sonra 30-50 km'leri arasında vites kolun u sallıyor aracı sarsıyor titretiyor sonra 150 km ye kadar çıkıyorum bişey yok komple alt takımı yaptırdım, komple akslar deişti,şanzıman takozları değişti, lastikleri değiştirdim,baskı balata dediler değiştirdim yine sorun devam ediyor usta çok ama işi çözen yok 2.500 tl harcadım sorun yine aynı değişmedik ön teker poryaları kaldı acaba buradan olabilirmi ben bu sorunu çözerim diyen saygılar |
|
bbcb
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşım aynı sorun bendede vardı motor yardımcı kulagı motorun şaseye baglandıgı kulak onu degiştirdim geçti bu kulak ayrıca kasanında sallanmasına sebep oluyor benimki sadece vites sallaması idi hız senin yazdıgın hızda yapıyordu
|
|
peugeot sport
|
|
ankaramsnm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ankaramsnm
|
arıza giderildi |
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nasıl giderildiğini söyleseniz, forum gerçek amacına ulaşır.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
sanziman ya da motor kulagi degisti tabiiki
o kadar para harcamaya ne gerek vardi, onu da anlamis degilim Düzenleyen Long Beach - 01 Haziran 2010 Saat 12:49 |
|
TheEchoes
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
|
usta var ustacık var |
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
ankaramsnm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ankaramsnm
|
arcın ilk kalkışta titremesi ve kasayı sallamasının sebebi;
amatisörlerden biri değişti ve ön helezonlardan 1.tur kesildi yani aracın önü 6-10 cm kadar düşürülünce titreme sorunu halledildi.
|
|
ankaramsnm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ankaramsnm
|
araç 1.4 benzinli 1999 partner sorun şu 1 ay önce motor conta yakmış usta conta yanık dedi motor sökülünce piston ve gömleklerinde aşındığını değişmesi gerektiğini söyledi bende okey dedim sekmanlar pistonlar conta vs değişti yani motor elden geçti sanayiden çıkınca araçda anormallikler başladı araç rolantide hem benzinde hemde gazda düzensiz çalışmaya başladı dalgalı çalışıyor devir düşüyor hızlanıyor bi türlü düzen tutmadı tekrar ustaya gittim bana sorun karbiratörde dedi komple karbiratör elden geçti sonuç yine aynı karbiratörden değilmiş sonra bilgisayarlı gaz ayarlatmaya gittim başka yere bana bu araç bi yerden hava alıyor dediler ondan düzensiz çalışıyor denildi ama hava alan bi yeri bulamadılar gazcı morcuya motorcu karbiratörcüye topu atıp durdu bende bu halde kullanıyorum aracı şahsi olarak kanatim ya trigel sente atlattılar yada bi yerden hava alıyor ama nerden bu arada araç çekitende düştü normal zamanlarda 150 km bile yaparken şimdi 120 zor gidiyor ankarada iyi bir usta tavsiye edermisiniz arıza neredn olabilir? saygılarımla
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |