![]() |
|
gözlerimden yaş geldi gülmekten |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2010 Saat 15:24 |
SIFIR (ÖLÜ) GİBİ !
![]() Komple orıjınal olan aracımda aranırsa birkaç yerde lokal boya çıkabilir. Hatta iyicene didik didik edilirse komple boyalı olduğu ortaya çıkabilir. Yüzeysel boyaların yanısıra bir kaç küflü bölgeye de rastlanılmıştır. Aracın rengi aslen eflatundur. Fabrika çıkışı ise koyu yeşil ile cırtlak mor arası bir şeydir. Bu boyalar zaten o dönemki renoların orijinal boyalarıydı. Bizim elimize geçtiğinde beyazdı. Biz de daha sonra kanunlara uygun olsun diye ruhsattaki yazan renk olan eflatuna boyattık. Fakat renk seçeneğinde aradım bulamadım. Ona yakın bir renk olan Mor seçeneğinin işaretlemek zorunda kaldık. Çorum kaloriferini 1 yıl önce başka bir araca taktırdığımızdan dolayı şu anda kaloriferi yoktur. Fakat kışın yedek bir aküye bağlı olarak bir elektrikli battaniye iş görebilir. Veya 2.5 litrelik bir kola şişesine sıcak su doldurarak belinize koyabilirsiniz. İmkanlar olmayınca parlak fikirler artıyor haliyle. Tüm bakımları yetkili serviste yapılmamış olup el yordamıyla eş-dost yardımıyla yapılmıştır. Aracın farları vardır. Fakat uzun ve kısa far diye bir şey olmadığı için geceleyin onunla uğraşmadan direk yola yoğunlaşabiliyorsunuz. Ayrıca farları kapalı konumdayken frene basarsanız fren lambalarının yanında farları da çalışmaktadır. Değişik bir özellik. Diğer arabalarda bulamazsınız. Arabayı hiç kilitlemiyorum. Kimse de içine girmedi şimdiye kadar.Çünkü kilitlesem bile bir çaykaşığıyla açılıyor zaten. Bilenler bilir. Anahtar derdi yok. Kaput ve bağaj anahtarsız açılabiliyor. Bu özellik modelli arabaların çoğunda bile yok. Ayrıca şöför mahalinin yanındaki kısımda ayak koyma yerinde yaklaşık 30 cm çapında bir delik vardır. Bu deliği örtmek için bir mukavva ve çuval kullandım. Yazın deliği açarak doğal klima olarak kullanmaktayım. Yakıtı da etkilemediği için gayet ekonomik. Egzozu delindi. Baktım güzel ses çıkarıyor. Hiç ellemedim. Çalışınca havalı bir araba gibi ses çıkarıyor. Başkaları egzozdan ses çıkarmak için bir çok paralar harcıyor. Düdük falan taktırıyorlar. Ben bedavadan yapıyorum bunu. Aracımdan gayet memnunum. Muhayyer bir araçtır. (O da ne demekse bir türlü çözemedim. Osmanlıca özlüğe bile baktım ama işin içinden çıkamadım.) Model yükselteceğimden dolayı satıyorum. Yoksa daha binerdim. 1979 model bir Renault 12 alacağım. bu modeller arası renaultlarla takas yapabilirim. KAFESİNİ NADİREN AÇABİLİYORUM YEMİN EDERİM AİLEMİZİ PERİŞAN ETTİ
![]() GEREKLİ GÖRDÜĞÜM BAZI ÖNEMLİ NOTLAR; ASLA KAFESİNİ AÇMAYINIZ. AÇARSANIZ ELİNİZDEN HAYDARI EKSİK ETMEYİNİZ. KERPETENE ASLA AGRESİF TAVIRLAR GÖSTERMEYİNİZ. OLUR DA YEM VERMEK İÇİN KAFESİNE YANAŞIRSANIZ 3 KİŞİDEN AZ OLMAYINIZ. YEM OLARAK HERŞEYİ VEREBİLİRSİNİZ YEMEK SEÇMEZ.(BAMYA, KURUFASÜLYE, KABAK) KOPAN UZVUNUZU BUZLA DOLU BİR TENCERE VEYA BENZERİ BİR KAP İLE EN YAKIN DEVLET HASTANESİNE GİDERSENİZ ÇOK GEÇ KALMIŞ SAYILMAZSINIZ. ALAN ARKADAŞA HAYIRLI OLSUN http://www.sahibinden.com/kafesini_nadiren_acabiliyorum_yemin_ederim_ailemizi_perisan_etti-86WQQaXQQ10110291WQQpXQQdisplayitem |
|
![]() |
|
![]() |
|
Celalettin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Celalettin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Afacan sen bizide gülme krizine soktun.Vallahi şaka gibi.''Muhayyer''in anlamını bulamazsın çünkü kelime eksik, anlamlı olan deyim ise ''Muhayyer Kürdi''; Oda Türk Sanat Müziğinde bir makam adı.
|
|
celalettin 2006-307 1.6 hdi 110hp
|
|
![]() |
|
Kemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
harbiden komedi
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Hacı abi, ellerine sağlık
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Eyvallah abicim, sizin gibi insanlara gülmek yakışır... ne mutlu bir katkım olduysa.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
güzelmiş
![]() |
|
![]() |
|
ledstop2009 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ledstop2009
üşenmeden yazmış ya helal olsun
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
hahahha bu ne ya
![]() |
|
![]() |
|
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
"model yükseltmek için satıyorum" Buna bittim :D
|
|
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
fren lambasına basınca farlarda yanıyor
|
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Dürüst satıcılar bence helal olsun hiçbirşeyi gizlememişler ...
|
|
Forever young by my gti
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
güzel paylaşım tşkler..
|
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
bunları bende görmüştüm..sahibinden.com yöneticileri bu ilanları efsane ilanlar kategorisine almış..5 tane var böle komedi ilan.
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
renoyu biliyodumda kerpeten deliymiş ya :)))) harbii güldüm :))
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
paylaşım için saol harbiden iyi espiri
![]() |
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
ellerine sağlık üstad...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |