![]() |
|
206 aşırı yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bugrakeskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2010 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bugrakeskin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2010 Saat 21:04 |
Merhaba arkadaşlar
bende 2001 model 206 XT 1.6 Benzinli araç var. Yeni aldım sayılır, aldığım adam 250krs geçmez dedi km de ama ben neredeyse km de 450kuruş yakıyorum. Var mı böyle birşey yahu.. 100 liralık benzin ile en fazla 230 km gidebiliyorum. arabanın çekişi son derece iyi, hava filtresini değiştireyim dedim. açtım kabzasını birde ne göreyim hava filtresi resmen su içinde yüzüyor. Tamam kesin bundandır dedim bir umut değiştirdim ama tık yok aynı. ( hava filtresi niye su içinde yüzüyordu buda muamma tabi ) Görüşleriniz nelerdir arkadaşlar? tşk. |
|
![]() |
|
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HOŞGELDİN KARDEŞ..ARKADAŞLAR PEK CEVAP ATMAMIŞLAR AMA SEBEBİ KENDİNİ TANIT FORMUNU DOLDURMAMANDIR ONU DOLDURURSAN İYİ OLUR..VALLA ÇOK YAKIYOMUŞ..BENDE 206 + VAR..BENİMKİ BİLE ŞUANDA 333 LİRA YAKIO KM DE..Kİ DAHA 650 KM DE..SENİNKİNDE Bİ SORUN KESİN VAR..HAŞİM USTA Bİ YORUM YAPAR SANIRIM..iYİ GECELER KEYİFLİ FORUMLAR..
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hava filtresine bakmışsınız bujilere baktırın yağına baktırın degişim vakti geldiyse filtreyle beraber degiştirin benzin filtresine baktırın bunlardan sonrada yakıt düşmezse aracı bilgisayara bağlatıp baktırmanızda fayda var çok fazla yakıyo aracınız
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer okada yakıyor ise onur kardeşimin dediklerine aynen katılıyorum. Chip tuning olayı olabilir eski sahibine sormak lazım biliniyor ise ne yakıyormuş. Baskı balata da en az 50 krş fark ettirir benden sölemesi ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |