|
Peugeot 206 & 307 Saat LCD ekranın sökülmesi |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2010 Saat 17:14 |
Peugeot 206 & 307 Saat LCD ekranın sökülmesi
307
206 2004 ve Üstü
Düzenleyen sonerkyl - 17 Ağustos 2016 Saat 13:43 |
|
BERKAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekürler paylaşımın için. yanlız bir sorum daha olacak bende 2005 model xline hdi 206 var benım bu ekranın bazı yerlerındekı yazılar silik çıkıyor. bunun bır tamiri varmı? varsa nerde yaptırabılırım. yoksada bunun fıyatı nedır bır bılgınız varmı sıfırını alsam ve onu nerden teymin edebilirim. teşekürler şimdiden..
|
|
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bi arkadaş 3 satır satıyordu madem bozuldu 3 satır al deerim şahane olur
|
|
BERKAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
3 satır alıcamda oraya uyucakmı yoksa dısında oynama mı yapmam gerekecek..
|
|
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
uyar tabikide
|
|
crms
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mart 2011 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar nasıl yapılıyor anlatabilecek var mı ? Saygılar... |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
inceyasar
1. Vites 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
|
selamlar benim ekranda hiç gözükmüyor bu ampüllerden nerede bulabilirz bu ampüller 12 V ile mi çalışıyor bunların yerine led takamazmıyız?
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ampuller tamamen kesik bile olsa cok cok az bir yazi gorebilmeniz gerekir ekranda. Ampullerin yerine LED takabilirsiniz, forumda gerekli basliklarda uygulamalarin nasil yapilacagi anlatilmis. |
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
paylaşım için tşk.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
inceyasar
1. Vites 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
|
ampülleri değiştirdim sorun yok şimdilik teşekkürler :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim aracın sadece üst kapağını söktüm taktım şimdi sol taraf sönük görünüyor problem ne olabilir. ekrana zarar vermdim ama. neden böyle oldu anlamadım
|
|
inceyasar
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
|
dostum ampüller biraz hassas belki patlamış olabilir
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir kontrol edeyim.
|
|
revolutionary26
1. Vites 17 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
|
307 nin gösterge panelindeki ledlerin rengini değiştirsek fark olur mu?
|
|
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gosterge panelinde orjinalinde LED yok. Orada da ampuller kullanilmis. Ama LED'e cevirebilirsiniz. Uygulamalar var. |
|
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nerden bulabilirz led ampulu??
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Led ampul degil sadece Led. Led ampul derseniz evlerde kullanilan tasarruf amacli Led lambalar akla gelir ki onu oraya sokmaniz biraz zor olur Led, hatta orada kullanacaginiz ozellikle SMD Led cunku normal Led'in gorunumu: Godugunuz uzere bu Led bile o kucuk alana buyuk gelir. Bunun yerine SM Led denilen ufak Led ler var ve direk baski devrenin uzerine lehimlebilirsiniz. SMD Led'lerin diger bir avantaji da isigi yayma acilarinin 120 derece civarinda olmasidir. Serit Led diye piyasada satilan urunlerde de bu SMD Led'ler kullanilmaktadir. Bu Led'leri butun elektronik marketlerinden temin edebilirsiniz. Ancak baglama konusunda tecrubeniz yoksa bir bilen ile yapiniz cunku bu ledler 2-3 Volt civarinda calisirlarken, gosterge devresinde 12 volt goreceksiniz. Düzenleyen koliva - 26 Nisan 2011 Saat 09:08 |
|
revolutionary26
1. Vites 17 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
|
ampulleri değiştirdim 2 gün oldu bu gün uzun yola çıktım hiç birşey göstermiyordu
|
|
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |