![]() |
|
Küçük sticker yapılsa??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2010 Saat 23:47 |
Arkadaşlar ii geceler..aklıma geldide bu plakalarımızın altında araba yı aldığımız galerinin yada gittiğimiz servisin isimleri yazıyor ya..camın arkasında kocaman sticker yapıştıracağımıza(tabiki onu yapmak isteyenler onu yaparda) oraya ufak bi sticker yaptırıp yazsak güzel olmazmı??
Anlattığım yeri tam çıkaramayanlar benim arabadaki plakaya bakarlarsa orada abc yazan yere demek istiyorum..yorumlarınızı bekliyorum..arabanın fotoları sitenin 2. 206 + ı konusunda vardır..Bknz :)) Saygılar.. :)) |
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boyle bır calısma olablır evet . genelde cam ustu oldugu ıcın yogunluk onlarda
|
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
yada kapı aynalarının hemen altına uyacak küçüklükte olabilir
|
|
![]() |
|
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla ben şöyle düşünüyorum..arkadaki çok büyük ve çük dikkat çekiyor..yani polis ona takılıp çevirse bazı araçlarda sorun olabilir diye düşündüğüm için böle bişi söledim..benim arabam boş hiçbişi yok :)) ama olanlarda sorun olabilir..şöle küçük yaptırsak hemde daha orjinal olur diye düşünüyorum..
Saygılar.. :)) |
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
küçük bi stiker olsa bende yapıştırırım aslında..
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
oraya nasıl sticker yapılır veya nasıl yapıstırılır araclarınızı yıkarken o stickerlar orda kalırmı hiç düşündünüzmü bunlarıda
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
diğer soruda ordaki stickerı kim görücek
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Stickerlar yıkanınca kalır bence bişi olmaz..gerekirse üzerine şeffaf bişi kaplanır..ama kim görecek derseniz bilmem..bence gayet hoş ve orjinal durur..elbet birileri görür :)) herkes bi fikrini yazsın bakalım gerisi yöneticilere kalıyor tabiki :)
Saygılar.. :)) İyi geceler.. |
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
plaka iyi olmaz bencede ama arka camların arkasındaki kelebek camlarına ziebart,sonax gibi yıkamacıların stickerleri oluyorya..onlar gibi olursa görünür heralde=)
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Kobra chat e gir :D
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Kelebeklere olabilir ama diğer kısımlarda sticker kavlar :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Aslında plaka altı mantıklı ve dayanıklı olabilir.Geçenlerde rot balans işlemi yaptırdığımda çırak habersizce ince şerit halinde olan reklamını yapıştırmış plaka altına:)Çıkmıyor meret:)
Ya da reklamsız siyah kaliteli plastikten bir plakalık alınıp,kaliteli bir sticker ve büyük puntolar ile site adı yazılmış olabilir.
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bu ziebartın yaptığı gibi daha hoş ve daha göze çarpıcı geliyor banada. kaliteli ve güzel bir sticker tatlı durur
|
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
arka cama yapıştırılan stickerler o kadarda büyük değil.hem puntosu iyi hemde yazı tipi çok güzel. kesinlikle sırıtmıyor arabada.ve de çok yakışıyor. (hele ki 206 ya) bende ilk başta içerdeki aynadan arka görüşü engeller diye düşünmüştüm ama dediğim gibi fazla büyük olmadığı için sıkıntı yaratmadı hiç.
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Anladım kardeş..tabikii ortak kararla yapılır bu işler.eğer kelebeklere yapalım dersenizde sitenin logosu güzel olur bence..ankara buluşmasında konuşuruz zaten de ben ona göre bişiler yaptırırım artık..arka cam dışında biyere ufak bişiler yaptırmayı düşünüyorum..
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
eskiden arka kelebek camları için küçük stıkırlar vardı yanlış hatırlamıyorsam,
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Arka Kelebek Camlara Sticker Daha Mantıklı.. |
|
![]() |
|
herkeste arka kelebek yok, tek kapı araclar için ben bi kere yapmıstım. Mart ayı itibariyle sticker vb. gibi materyaller için yeterli ödenek mevcuttur. Değişik çalışmalar yapabiliriz.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |