![]() |
|
307 silkitme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2010 Saat 20:28 |
ardakaşlar merhaba bende yeni aldığım 307 1.4 HDI 2004 model oto var ama bir sorunla karşılaştım yolda ortalama 130 la yada 150 ile 3 bin devirin üzerine çıktığımda araba kendini silkeliyo ve arıza lambası yanıyo anlayamadım ne olduğunu ama nette araştırdığıma göre turbo valf arızasıymış eğer bana yardım ederseniz çok teşekkür ederim şimdiden arkadaşlar..
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516 linki okuyup kendinizi tanıtırsanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
![]() ![]() ![]() ![]() |
yardımcı olacak birisi yokmu arkadaşlar
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
aracınız turbo basınç ile alakalı bir arıza var ve test cihazına bağlayıp arıza kaydını nereden verıyor bakıp ona göre çözüme gitmek gerek
|
|
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Öncelikle bilgisayara bağlayıp düşen hataya bakmak lazım.. Yüksek ihtimalle hava debimetresi arızalı. Arıza ışığı yaktıktan sonra devir kesiyormu?? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
yok hala gitmeye devam ediyor sanki bi arıza göstermemiş gibi ama gene aynı hıza ve aynı devire ulaştığında gene yapıyor bende bidaha o hıza çıkmamaya gayret ediyorum ama internetteki araştırmama göre turbo valf arızası verdiğinden oluyormuş tşk ederim
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |