|
turbo yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bbcb
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2010 Saat 14:58 |
arkadaşlar 98 406 coupeye turbo taktırmayı düşünüyorum yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum bana ne kadar maliyeti olur nasıl bi sonuç alırım ve bu işi iyi yapan bi usta
|
|
peugeot sport
|
|
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
takıcagın turboya gore fıaytı degısır benım tanıdıgım bı kac usta var ama onlarında yapıcagını samıyorum oyuzden ben derım bu sevdadan oyle 1-2 bın tl ye olcak ıs degıl bu
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kann ında dediği gibi öyle ne 1-2 bin tlye kurtulursun nede ha diyince olcak iş değil.taktığın turboto göre maliyette artar.ve standart bir motora turbo uygulaması hiç mantıklı değil.çünkü pistonlar,subaplar v.s dayanırmı dayanmazmı tartışılır.mesela bu uygulamayla beraber en başta pistonlarıda değiştirmen gerekebilir.çünkü turboyu taktırmakla bitmiyor olay sırf bu yüzden piston eriten blok patlatan arabaları duymuşundur ;) motora ekstradan turboyu takınca bi basınç uyguladığın için böyle sonuçlar doğurabilir.ama işin ehli tarafından en ice ayrıntısına kadar bilinip o şekilde yapılırsa olur oda çok maliyetli bir iş oda mantıklımıdır değilmidir senn bilceğin iş.bana kalırsa gerek yok :)
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
o araca uygun forget zor bulunur.
|
|
Orhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende 406 kullanıyorum arac 2.0 140 hp oldukca tatmin edici kadranda 250 yi görmek cok zor değil; turbo taktırmak yerine V6 3000 cc coupe tavsiye ederim tabi profosyonel drag yarıslarına girmek istiyosan o ayrı saygılar..
|
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o araca olacak bi turbo için düzen tutsun diyosan 7-8 bin i bulur geçerde bence gereği yok
|
|
berko
2. Vites 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Motorun km si, durumu falan çok önemli turboda. Motor içine dokunmadan yaptıracağın turboyla hem fazla bar basamazsın hem de motorun patlama ihtimali çok yüksek olur. İyi parçalarla sağlıklı bir turbo ve motor en az 5-7 Bin tl arası tutar.
Bence kaynak varsa sadece dış görünüş adına bu linke bi bak ;) 406 yı ferrari 360 a çok güzel çeviriyorlar.
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence gereksiz ve boş iş. Passat 1.8 T öneririm.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
coyote26
2. Vites 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
6-7 mılyarı gozden cıkarmalısın en az....
|
|
bbcb
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar bilgileriniz için teşekkürler anlaşılan vazgeçmek arabanın dışına yapacak bir şey yok 18 jant var şerit iptali var boyasını yeniledim ilginize çok teşekkür ederim
|
|
peugeot sport
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |