![]() |
|
206 süspansiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2010 Saat 14:53 |
meraba arkadaşlar.. benim arkadaşımın bi sorunu varda bi size danışayım dedim..
araç 2004 model 206 hdi 83000 km de..
araç yolda giderken çukurlarda çok sarsıyor..ankaralılar bilir yollarımız berbat..
bunun bi süspansiyon ayarı varmı acaba?yada değiştirmek mi lazım yayları?
değiştirin derseniz markası modeli iyisi kötüsü var mı acaba ve fiyatları nasıldır?
Teşk.ederim..Saygılar :))
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
206 zaten sert süspansiyona sahip bir araç. ama diğer 206 ile kıyaslama imkanı varsa ve sesin niteliği netleşirse fikir yürütebiliriz.
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emre senin arkadaşı da üye yapsana foruma :) Buluşmaya onu da bekleriz.
Ayrıca Haşim abinin dediği gibi süspansiyonlar zaten sert. Zamanla araç içindeki plastik aksamlarda oynamaya başlıyor. Ve bunun tek çaresi var. O da yüksek sesle müzik dinlemek :) |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
206 süspansiyonları çok sert bi araç sınıfına göre haşim abide söylemiş ankara yolları zaten malum benimkide öyle kamyonet gibi aynı
![]() |
|
![]() |
|
emredeniz ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
hehe çok güldüm murat..arkadaş 1 aya baba oluyo şimdi pek ilgilenemezde inşallah sonraya :))
onur ve haşim abiyede teşk.ederim ben yarın iş yerinde okuturum ona bunları..saolun tekrardan.. Saygılar.. :)) |
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Allah analı babalı büyütsün kısmetse 1 aya kadar bende baba oluyorum cama sticker bile aldım :) darısı olmayan kardeşlerimin başına
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Aminnn sizinde aynı şekilde..Sağlıklı sıhhatli olsun analı babalı büyüsün inşallaaahhhh :))
sticker da ne yazıo? eagle on the board yazdırsaydınız :DD |
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Valla O da süper olurdu birkaçtane var
1.Arabada Bebek var 2.Arabadab Prens/Prenses var 3.Baby On Board/Road Ama Eagle on board ii olurmu hiç aklıma gelmedi :) PT has a new member falan :) |
|
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emredeniz
Erkek olursa bide beşiktaşlıysa dehşet olur valla :)
|
|
2010 206+ 1.4
ANKARA 1985 |
|
![]() |
|
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
bizim bi arkadaş benim 206' taş düşürdü :))
|
|
![]() |
|
hahahaha
|
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |