![]() |
|
Fren Lambaları ve Airbag Lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2010 Saat 22:38 |
Arkadaşlar tuhaf bir durum ile karşı karşıyayım. Aracın Fren lambaları (Stoplar yanıyor) ve açılışta 3-5 saniye yanık kalıp sonen airbag lambası çalışmaz oldu anlamadım. tüm sigortalara baktım. fren müşürünü bile söktüm kontrol ettim. sigorta tablasında fren lambası sigortası hangisi Allah rızası için bir resim falan yollasanız ... Teşekkürler
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
stoplar yanıyor diyorsunuz.. yanıyorsa sigorta ile ilgili değildir. müşürü daha iyi kontrol edin. 3 pini birbirine simetrik çalışır. Ölçü aleti ile kontrol edin. müşür bozulduğunda devamlı yanar genelde..
Düzenleyen hasimayaz - 10 Şubat 2010 Saat 22:56 |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şimdi müşürü söktüm ölçü aleti ile bakacam inşallah ama bu müşür değişeli 6 ay oldu olmadı oradan biliyom zaten sökülüp takılmasını :) şimdi müşür hattı kesince lama yanıyır sanırım benim müşür tertemiz tırnaklarından ayırıp baktım elle de basıyorum falan tık yok şimdi benim elektrikçi teybin ağzına tükürünce tırsıyom elektrikçilere gitmeye maliyetinde değildim de ankarada sağlam bir usta bilen var mı allahtan korkan kuldan utanan bir insan evladı ben daha öylesini bulamadım ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o alet 3 pinli, çift anahtarlı. normalde bir anahtar devreyi kapatır diğeri açar, basıldığında da tam tersi gerçekleşir. İvedikte murat ustaya git, ismimi ver yardımcı olur..
İvedik organize sanayi sitesi, 21.cad 574.sok No:29 Ivedik
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |