![]() |
|
307 Lpg Ve Ufak Bi Kaza ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2010 Saat 18:48 |
||
Arkdaşlar 307 aracıma italyan tartarini lpg montajlattım otomatik vites aracımda taktıralı 1 hafta oldu 1500 km civarı yol yaptım hiç bir sıkıntı yok benzinde ne performans alıyorsam en ufak sorunum yok maşallah şimdilik :) Tek sorunum benzin kadranı düştü düştü dibine kadar fakat yarım depodan fazla benzin var içinde lpg montajlıyan ustamı aradıgımda fransız araçlarda tekerlekten alır depo bilgisini sorun yok devam edebilirsiniz dedi fakat ben içndeki benzini normal bi şekilde görmek istiyorum bunun bi çözüm yolu varmıdır ? Son olarakta 307 kullanan araçların benzin tüketimi ve lpg tüketimi kullananlardan ölçümleri nelerdir . Benim 307 son ölüçümlerime göre uzuzn yolda 300 ykr yakıodu benzinde lpgde 250 civarına düştü uzun yola göre biraz fazla değilmi yada ne olması gerekiyor ?
Birde araç ufak bi kaza yaptı 50-60 km ile arkdaşım aracı kullanırken savruldu ve kuma girdik ön tampon çatladı ön takım hasar aldımı bilmiyorum şu an garajda duruyor fakat o olaydan sonra yaklaşık 500 km yol yaptım yüksek hızlarada çıktım 180-190 km ön kısımda tampon dışında yürüyende yada herhangi bi yerinde sıkıntı olsa arza kado verir yada hissedilir değilmi arkdaşlar ? Öneri ve bilgileriniz için şimdiden teşekkürler... |
|||
![]() |
|||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
usta haklı. benzin deposu ibresi, aracın katettiği km' ye göre oynuyor.
kaza konusuna gelince, o hızlara çıktığına göre sorun yoktur. olsaydı direksiyonda titreme olurdu. bu arada sitemimi de dile getireyim. kaza yapmasan siteye de gelmiyosun...geçmiş olsun. |
|||
Hadi, 1981, İstanbul
|
|||
![]() |
|||
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sitemlerinizde haklısınız fakat şu son 1-2 ay kafamı kaşıcak vaktim olmadı final ve vizelerden. ayrıca çok çok teşekkür ederim hep şöyle deirm Allah düşmanımına bile kaza vermesin zor durum Allah ufagından versin canımıza gelmedilten sonra ne kadar can sıkıcı olsada bi şekilde hallolur. Birde teknik bülten olan bi arkdaşımız vardı ön tamponun söküm şekli nedir onun resmi varmdır?
|
|||
![]() |
|||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
||
sitede herşey mevcut, ararsanız bulursunuz. hem belki başka konular da keşfedersin.
|
|||
Hadi, 1981, İstanbul
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
tekerlekten nasıl alıyor benzin bilgisini onu anlayamadım bir türlü?? LPG ci benzin pompasına kesici mi koydu??
|
|||
![]() |
|||
||
abi, aracın yakıt gösterge ibresi , araç km yaptıkça (ilerledikçe) düşüyor. yani LPG ile binmene rağmen benzin bitiyormuş gibi gösteriyor. halbuki depoda benzinin duruyor. arkadaşımın LPG li 307 sinde durum böyle. halbuki benzin deposunun üzerinde şamandıra olur. benzini o ölçer. |
|||
Hadi, 1981, İstanbul
|
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
ilginç.. Bu lpg işin hiç aklım ermiyor.. Birde benzin pompası bozulmasın diye elektriğini kesen beyin koyuyorlar.. Dedim acaba ondan mı?
|
|||
![]() |
|||
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
||
ewt benim 307 dimdede öle...çok saçma ve sinir edici bişey..depom fulle yakın dolu olduğunda bile benzin bitiyor uyarısı veriyor ve uyar sesi çalıyor.160 liraya bir aparat takıyorlar bunu düzeltebiliyorlar..ama yaptırmadım.
|
|||
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|||
![]() |
|||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
||
sadece 307 de degil peugeot lar da böyle 206 vs lpg de gidiyo araba ama benzin ibresi düşüyo halbuki benzin aynı duruyo depoda peugeot nun bu sistemi çok cins bide enjeksiyon sistemleri çok farklı
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
||
aradım bulamadım arkdaşım keşfedilmesi gereken konulara göz atıyorum zaten ![]() |
|||
![]() |
|||
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
||
arkadaşlar benzin ibresi sorunu için PSI rolesi takılması lazım biraz pahalı yanlız...
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7902&PID=111814#111814
|
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Bence hiç gerek yok o beyine role, yada chip koydurmanıza.
Gösterge düştüktüğünde yapmanız gereken aracı stop edip kapıları kilitleyeceğiniz zaman, alarm varsa eğer alarmdan değil orginal anahtarın üzerinden biraz (10sn) basılı tutarak kapıları kilitlemeniz ve birkaç saat dokunmamanız yeterlidir. Açacağınız zaman tekrar anahtardan açın göreceksiniz ki gösterge olması gereken yere gelecektir.
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
||
haşim abi çok teşekkür ediyorum kaynak için
benzin ibresine gelince ustamı aradıgırmda oda ona benzer birşey söylemişti kitlenip açıldıgında düzelir demişti demekki kastı buymuş teşekkür ederim ilgi alakanız için verdigniz bilgiler çok yardımcı oldu |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Aynen bende iki haftadır kullanıyorum devamlı benzin alıyorum birden ışık yanmaya başlıyor lpg'ye bakıyorum oda azalıyor acayip sinir bozucu bişey sanki amerikan arabası bu kadar yakıt tüketimi ocağımı söndürecek dedim.. Sonunda burada yazılanları okuyunca rahatladım.Ama şamandıra olmaması çok saçma.Eğer yaptığın km'ye göre değerlendiriyorsa tekerlek çapına göre değerler değişebilir...
|
|||
![]() |
|||
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
||
|
|||
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|||
![]() |
|||
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
||
şimdi ben anlamadım bu benzin seviyesini tekerlekten alma olayını peki depoyu doldurunca nasıl yükseliyo ibre ? şamandıra felan yokmu? |
|||
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|||
![]() |
|||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
||
şamandıra var da tekerlekten aldıgını biliyorum ama nasıl bende anlamadım
![]() |
|||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|||
![]() |
|||
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
||
benim aracımda 307 triptonic LPG li kontağı açtığım zaman o benzin ışığının yanması ve o dittt diye ötmesine o kadar alıştım ki ötmezse bakıyorum bişey mi oldu diye :) geçenlerde ışık yanıyo bende dedim ki benzin vardır ışığın yandığına bakma dewam ettim almadan evin önüne geldim bıraktım arabayı sabah kalktım bastım bastım tık yok benzin bitmiş yani :( bu yüzden çok yolda kalan arkadaş tanıyorum sizde dikkat edin ama anahtarı basılı tuttuğumuzda ibrenin yerine geliceğini bilmiyodum inşallah gelir bu akşam denicem bakalım olucak mı? :) teşekkür ederim ...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |