![]() |
|
LÖSEV - ISPANAK ANNELER GÜNÜ YENİ BÜLTEN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2010 Saat 15:52 |
Merhaba arkadaşlar , Aslında bu konuyu açarken açıp açmamak konusunda tereddütte kaldım desem yeridir. Zaman öyle bir zaman oldu ki kimin ne söyleyeceği yada ne düşündüğünü kestirebilmek artık imkansız hale gelmiş , dostluk ,arkadaşlık ,kardeşlik ,akrabalık ilişkileri bile sallantıda ve hatta kopmuşken bir başkasına tanımadığınız birine yardım eli uzatmasını birinden istemek gerçekten çok zor oldu artık. Demem o ki aslında bu düşünceme katılanlar olabileceği gibi katılmayanlarda olacaktır , fakat düşüncelerinizin eleştirisel boyutu olsa bile lütfen düşünerek yazalım. Çunki bu konu bir çok insan için çok hassas bir durumun özeti ve yazılanların sorumlulukları olacağını unutmayalım. Öncelikle çocuklara karşı bu dünyada gerçekten savunulmaya ihtiyaçları olduğu için ayrı bir özen ve sevgi besliyorum. Bunun içinde onlar için çabalayıp duran insanların çabasını görünce takdir ile karşılıyorum ve inanıyorum ki burada da bir çok insan bu duyguları paylaşıyordur. Daha önce oldumu bilmiyorum olup olmaması aslında çokta sonucu değiştirmeyecek olsada PeugeotTurkey olarak tuning , otoshow 'larda görünmemizin yanında LÖSEV gibi bir kuruluşa toplayacağımız gönül yardımı ile de bir çok insandan , topluluktan bir farkımız olabileceğini ve bu farkımızın iyi bir fark olduğunu gösterebileceğimiz bir fırsatımız olur mu diye düşünüyorum. Ayrıca forum yöneticilerimizin bu konuda daha duyarlı olacağına inanarak lösev'in tanıtım bannerlerini sitenin bir köşesinde yayınlayabileceklerine inanıyorum. Tabi yine takdir siz forum yöneticilerimizin ve forum üyelerimizin olacaktır. http://www.ispanak.com.tr ![]() Düzenleyen rifatseker - 05 Mayıs 2010 Saat 16:10 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kampanyaya destek veririz tabiki bu hayatta herşeyden önce sağlığımız gelir. Sitemizin anasayfasına gereki bannerı yerleştireceğiz. Ürünlerdende şahsım adına birkaç adet alacağım.
Tüm üyelerimizide bu kampanyaya katılıp yardım eli uzatmaya davet ediyorum. |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
PeugeotTürkiye Ailesi olarak tüm üyelerimizin ellerinden geldiğince bu çağrıyı cevapsız bırakmayacaklarına adım gibi eminim !
|
|
A3
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu forumun üyeleri olarak toplayacağımız yardımı forumun adına lösev'e gönderebiliriz. Tabi ayrıca şahsi olarak yardımlarda yapılabilir.
|
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
toplu olarakta ayrı ayrıda çok düşünceli ve güzel bir hareket.bende ne karar alınırsa seve seve uyarım
|
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
tebrikler rıfat,çok düşünceli bir davranış.sonuna kadar destekliyorum seni.ben kendi çapımda ufak da olsa katkılarda bulunmaya çalışıyorum ama bunu toplu bir çabayla yapmak hem daha keyifli hem de daha kutsal olacaktır. |
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Toplu olarak hareket etmek adına sanırım forum yöneticilerimizin gayretlerine ihtiyacımız olacak , bu konunun kabul edilebilirliğini tartışıp eğer uygun görürlerse , nereden başlanabileceği , neler yapılabileceği konuşulduktan sonra genel bir duyuru yapılabilir ise hem daha fazla insana ulaşılmış olunur hem de daha kapsamlı olur diye düşünüyorum.
|
|
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
rifat,
herkesin haberdar olmasini sagladigin icin cokcok tsekkurler,
ben kendi adima we dernegim ile birlikte bu gibi bir cok faydali etkinlikler icersindeyim,
manevi hazzi gercekten paha bicilemez,
Losev'in en guzel yonlerinden biri de yaptigin bagis ya da yardm sonrasi sana cok cok guzel bir tesekkur mektubu yollamlari.cok ince bir dawranis...
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Evet şimdi ıspanak'tan yardım amaçlı bir şeyler satın alanlara bir kaç tane takvim gönderiyorlar , gönderdikleri takvim gerçekten çok eğlenceli benim hoşuma gitti. Yapılan yardımın manevi değerinin ne kadar büyük olduğunu size gerçekten hissettiren bir kurum.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Güncel.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Güncel.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Güncel Nisan 2010
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Güncel.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |