![]() |
|
ABS FAULT kodunun anlamı ve onarımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2010 Saat 01:05 |
|
![]() değerli dostlar,
ABS FAULT
2004 307 bir süre önce firene basar basmaz ABS'yi devreye soktu. Sonra abs fault lambası; bir yandı bir söndü.
Servise gittim, söküp bakacağız dediler ya; onlar söktükten sonra lamba hiç sönmez oldu ve şimdi de abs kaptörü ve aks bilyesi değişecek diyorlar.
Arızanın başka bir nedeni olabilir mi? Bu değişimler 350 tl eder mi?
Umarım yanıtlarınız buraya gelen diğer arkadaşlara da yardımcı olur, şimdiden teşekkürler.
Çıtroen'den Pejo'ya geçen akılsızdan saygılarla.
|
||
![]() |
||
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aramıza hoş geldin fakat önce kendini tanıtırsan daha iyi olur. ve pejo değil ''PEUGEOT''tur. birde PEUGEOT kullanmak akılsızlık değil bir ayrıcalıktır... Düzenleyen selcuk-307 - 08 Şubat 2010 Saat 01:16 |
||
![]() |
||
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
|
o sorun bende de vardı. çok nadir yanıyordu. motoru kapatıp açtığım zaman normale dönüyordu. ustaya sordum abs beyni su almış değişecek dedi. tamir edildi herhangi birşey olmadı. senin beyne baktıklarında tamamen yakmış olmasınlar aks bilyelerinden olacağını zannetmiyorum. ''abs kaptörü'' demişsin onun ne olduğunu anlayamadım. geçmiş olsun biran önce aracının sağlığına kavuşması dileğiyle. |
||
![]() |
||
fuat 92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
220710027
|
||
![]() |
||
fuat 92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
arkadaşlar bugün cuma çıkışı aynısı ben de oldu giderken bişey yoktu çalştrdım bu ışık yanıp yanıp sönmeye başladı hava çok yağmurluydu ondan mıdır acaba ?lütfenn yardım edinnn
|
||
220710027
|
||
![]() |
||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
citroenden peugeot a geçmek bir ayrıcalıktır. ben hiç arbamda citreon marka bişey görmedim ama citreonde çok fazla miktarda peugeot amblemli ürün var. PSA adı üsütünde....
|
||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
||
![]() |
||
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
|
Aynı sorun bendede oldu bilgisayara taktılar sol arka tekerlek sensörü anlamsız sinyal hatası çıktı. Sensörün oraya pislik girmiş söküp temizlediler sorun çözüldü para bile almadılar
|
||
535 3032966
2005 307 xt |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
benimde bazen ilk çalıştırmada abs ışığı ve stop lambası yanıyor 3 kere sonra sönüyor bi türlü çözemedim, ama herzaman yapmıyor. |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
senın sorun akuden kardesım akunun ılk calısmada gereklı akımı veremıyor benımkıde oyle olcturdum servıste dusuk cıktı akunu bır olctur derım cunku ılc calsmada akun zayıfladıgı ıcın sısteme gereklı akım gıtmedıgı ıcın yanıyor sonra calıstıktan 3-4 sanıye sonra topluyor kendını |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
inşallah öyledir. bende akımdan olduğu kanaatindeyim ama dediler krank kasnağı kaçırıyor bende değiştirdim 2 hafta kadar yapmadı şimdi yine yapmaya başladı. aküyü bi ölçtürecem.
zaten dediğin mantıklı. test ettim araç uzun süre beklediğinde yada beklerken dörtlüleri teybi vs elektrikli bişeyi çalıştırıp daha sonra marşa bastığımda yapıyor yarın özel servise gidicem ölçtürmeye.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
kullanmada sıkıntı olur mu hani o şeklde bi yerlere gitsem ? yoksa kesin göstermem mi gerekir bi yere
|
||
220710027
|
||
![]() |
||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
abs işi sakat arkadaşlar abs çalışmazsa yeni kurallara göre araç muayenede ağır kusurlu sayılıyor geçmiyor geçmiş olsun umarım çözüm bulursunuz
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |