![]() |
|
NEDİR 406 DAN ÇEKTİĞİM??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SonerHoca ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2010 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 11:16 |
![]() |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun Kaskon varsa bence aracı 1 an önce ordan çektir derim
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
SonerHoca ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2010 Konum: KARAMAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
![]() ![]() ![]() ![]() |
kaskom yok. yaza kadar arabaya binmeyi düşünmüyorum. şu an durumumda sıkışık.
|
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
motorun çalışmasında sorun yokmuş anladığım kadarıyla şehire kadar getirir sizi araç. varsın göstergeler çalışmasın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
ama diyorum acaba daha büyük bir zarar verirmiyim araca o şekilde gidersm??
|
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
o konuda bilgim yok. forumu takip etmeye devam edin. ustalar konuyu okuyunca illaki yardımcı olurlar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SonerHoca
![]() |
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Aynı sorun benim eski aracımda (Mercedes E 200) oldu bende sen gibi yolda kaldım 140-150 km giderken arabada ibreler düştü ısıklar yanıp söndü sonra araba tüm elektrik gitti arabayı kenara cektim tekrar calışmadı sonra yakın bi kasabada elektrikci buldum akünün konjektörü yanmış dedi değiştirdik hic sorun yasamadan 300 km yol gittim akünün konjektör kömürleri yanmış olabilir diye tahmin ediyorum..
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
en kısa zamanda sağlam bir servise çektirmeniz gerekiyor. burdan bir şey söylemek zor ama, elektrik panosu veya bsi sıkıntısı gibi duruyor. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benim kıa sephıada aynı sorun olmuştu kontak anahtarı yuvası bozulmuş dediler tüm kilitler ve kontak değişti sorun gitti düz yolda giderken aniden göstergeler gitti ışıklar söndü çok korkmuştum 300 tl tutmuştu işçilik dahil
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
umarım sorun çözülür
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |