Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Araç Alım & Satımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 ARIYORUM
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 ARIYORUM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
FATALITY Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı FATALITY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 ARIYORUM
    Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 01:45
arkadaşlar yaklaşık 3 aydır araba arıyorum ve 10 gün öncesine kadar kafamda kesin bir model yoktu.
artık 307 almaya karar verdim.ancak bütçem biraz kısıtlı.
15500-16000 liraya kadar mümkünse LPG li ve temiz bulması zor ama umarım olur.Wall
yardımlarınızı, tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum...
GEÇİCİ BİR DÖVMESİN ŞEKLİNİ ÇİZDİ TANRI TOPRAKLARA, VAKTİ GELİNCE KAZMA KÜREKLE SİLİNECEKSİN...
Volkan - 1982 - Antalya
Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 10:10
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7560&title=satlk-307-xt-16-16vsiyah

o paralara ancak 2003 model gibi XR versiyonu alınabilir. istersen linkteki aracı incele. fiyatta ciddi miktarda indirim yapılabilir üyeler için. ayrıca 2-3,000 TL için vade de yaptırırız. rica ile.

Düzenleyen h_307 - 06 Şubat 2010 Saat 10:12
Hadi, 1981, İstanbul
Yukarı Dön
EminÖNAL Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T. MODERATÖR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EminÖNAL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 10:45

ben 307 alacak olsam Selçuk abinin arabayı kaçırmam.Km düşük,fiyat düşük,otomatik,tertemiz mis gibi araba çok istiosan uygun alıosun zaten aracı çakarsın bi lpg kafana göre takılırsın..

A3

Yukarı Dön
selcuk-307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selcuk-307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 11:20
Orjinalini yazan: €m!n €m!n Yazdı:

ben 307 alacak olsam Selçuk abinin arabayı kaçırmam.Km düşük,fiyat düşük,otomatik,tertemiz mis gibi araba çok istiosan uygun alıosun zaten aracı çakarsın bi lpg kafana göre takılırsın..

emin zaten benim arabam LPG'li
Yukarı Dön
EminÖNAL Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T. MODERATÖR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EminÖNAL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 12:08
oooo daha ne işte masrafsız araba :)
bilmiodum aracının lpg li oldugunu..ozmn hadi abinin dediği gibi ucuza veriosun :)
A3

Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 12:48
katılıyorum Emin. iyi bir incelemeden sonra ufak tefek hatalarını da sorun etmezsen (3-4 parça boya...vs) gayet uygun fiyat.

kesinlikle elektronik yada mekanik arızası yok. yürüyeni harika. 4 lastik 7-8000 km'de. LPG ruhsata işlenmiş. daha ne olsun ya !!
Hadi, 1981, İstanbul
Yukarı Dön
FATALITY Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı FATALITY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 13:01
haklısınız ancak fiyat olarak beni gerçekten aşıyor yoksa tiptronik olması dışında zaten mükemmel bir araca benziyor. arkadaşımın biraz daha indirim yapması söz konusu olabilirse belki bir kez daha bütçemi zorlamaya çalışırım.

saygılar...
GEÇİCİ BİR DÖVMESİN ŞEKLİNİ ÇİZDİ TANRI TOPRAKLARA, VAKTİ GELİNCE KAZMA KÜREKLE SİLİNECEKSİN...
Volkan - 1982 - Antalya
Yukarı Dön
EminÖNAL Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T. MODERATÖR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EminÖNAL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 16:06
Orjinalini yazan: h_307 h_307 Yazdı:

katılıyorum Emin. iyi bir incelemeden sonra ufak tefek hatalarını da sorun etmezsen (3-4 parça boya...vs) gayet uygun fiyat.

kesinlikle elektronik yada mekanik arızası yok. yürüyeni harika. 4 lastik 7-8000 km'de. LPG ruhsata işlenmiş. daha ne olsun ya !!

istanbul'da yaşıyoruz Hadi abi kaç arabada boya yokki.o sorun edilecek birşey değil bence.Selçuk fiyatta düşebilirse (iyi zaten fiyatı da) olur gibime gelio bu iş.
Sizde 307 istiosanız biraz zorlamanız lazım ama bütçeyi :)
A3

Yukarı Dön
FATALITY Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı FATALITY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 16:14
BAKALIM İNŞ. HAYIRLISI OLUR.
ANCAK DAHA FAZLA DA SANIRIM ZORLAYAMAM ÇÜNKÜ RED LINE A GİRDİM ZATİ :)))
Volkan - 1982 - Antalya
Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 16:24
valla redline a girmeyince birşey sahibi olunmuyor. ucuz diye çürük patlak bi araç almayın sakın.

bi arkadaşımdan örnek vermek isterim. illa da 307 diye tutturdu. ama sadece 15,000 TL parası var. dedim ki 2500 TL daha bul, temiz birşey alalım. yok dedi. sonunda sahibinden.com da 125000 km'de 2001 model 307 buldu ve aldı. 15200 TL para verdi. aracın biraz sıkıntıları varmış, zaman zaman sırayla ortaya çıkıyor bunlar. şimdi yavaş yavaş hallediyor kendisi.

Hadi, 1981, İstanbul
Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 16:31
kesinlikle 2004 ve sonrası modelleri almanı tavsiye ederim. ayrıca XR falan da alma, sonradan XT nin özelliklerini öğrendikçe pişman olabilirsin.

kimden alırsan al, ama sadece XT veya Technoplus al. 17,000 TL den daha ucuz olan 307 leri iyi inceletmek lazım. (elbette acilen satılmasına emin olduğun araçlar hariç, ucuz araçları da karalamayalım)

mutlaka bilgisayar kontrolunden geçirin. 50-100 TL ye acımayın. beyninde sorun vardır. 50 TL vermeyim derken sonradan 2,000 TL harcarsın.

hayırlı işler...
Hadi, 1981, İstanbul
Yukarı Dön
FATALITY Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı FATALITY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 17:02
BAŞKA KONU AÇMAK YERİNE BURADAN DEVAM EDEREK BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM SİZLERE VE YARDIMCI OLURSANIZ VE FİKİRLERİNİZİ BELİRTİRSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM.

http://www.sahibinden.com/fistik_yesili_peugeot_307_xt_1_6_lpg_li-61WQQaXQQ20888154WQQpXQQdisplayitem

LİNKTEKİ ARACI 1 HAFTA ÖNCE GÖRMEYE GİTTİM. SERVİSİNE GÖTÜRDÜK.TANIDIK OLDUĞU İÇİN DE ARKADAŞLAR MÜTHİŞ BİR ÖZVERİ VE İLGİ GÖSTERDİLER.

ŞİMDİ SORUNLARI YAZIYORUM

* ARABANIN TAVAN HARİÇ HER YERİNDE BOYA VAR ANCAK HERHANGİBİR KAZADAN DOLAYI DEĞİL SANIRIM UFAK TEFEK ÇİZİK VE SÜRTMELERDEN.(KAZA YOK SADECE SAĞ ÖN ÇAMURLUK VE FAR DEĞİŞİK.)
* KM Sİ ORJİNAL.
* ARACIN İÇİNİN BİRAZ TEMİZLİK VE BAKIMA İHTİYACI VAR. ÖZELLİKLE CAM KONTROL DÜĞMELERİNİN BULUNDUĞU PLASTİK PLATFORM ÇİZİK İÇERİSİNDEYDİ.
* KOLTUKLARI DÜZGÜN ANCAK ŞÖFÖR AIRBAGİNİN BULUNDUĞU BÖLÜM ARACA BİNİP İNMEKTEN DOLAYI DEFORME OLMUŞ.
* TAVANDA YOLCU TARAFINDA GÜNEŞLİĞİN KENARINDA ÇOK KÜÇÜK BİR SİGARA YANIĞI VARDI.
   BUNLAR FİZİKSEL OLARAK GÖRÜNEN SORUNLAR. ŞİMDİ GÖRÜNMEYEN SORUNLAR DA...

SERVİSE SÖYLEDİĞİM ŞEY ŞUYDU " SANKİ BU ARABA BENİM VE BAKIMA GETİRMİŞİM GİBİ KONTROL EDECEKSİNİZ, DEĞİŞECEK OLAN VİDAYI BİLE LİSTEYE EKLEYECEKSİNİZ VE ONA GÖRE EXPERTİZ YAPACAKSINIZ" (BU YAPTIĞIMIN ETİK OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM) 2,5 SAAT SÜRDÜ BÜTÜN BU İŞLEMLERİN HEPSİNİN YAPILMASI. ÇIKARTTIKLARI LİSTEYİ AYNEN YAZACAKTIM AMA HANIM SAĞOLSUN ATMIŞ ÇÖPE.Wall

* BİLGİSAYARA BAĞLADILAR VE İKİ HATA ÇIKTI. BİRTANESİ LPG DEN DOLAYI OLDUĞU SÖYLENDİ. DİĞERİ İSE DİREKSİYON AÇI KONTROL BEYNİYMİŞ SANIRIM VE SAĞDAKİ SİNYAL KOLUNUN DEĞİŞMESİ GEREKİYORMUŞ.850 TL CİVARINDA.
* EKSOZ MANİFOLTU DELİK ÇIKTI 350 TL CİVARINDA.
* ARACIN ALT TAKIMLARI ÇOK DA KÖTÜ DEĞİLDİ ANCAK SAĞ VE SOL DAVLUMBAZLARIN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR DENİLDİ. FİYATINI HATIRLAMIYORUM.

NEYSE BUNUN GİBİ ŞEYLER VARDI VE SERVİS 2000 TL MASRAF ÇIKARTTI ARABAYA. ARKADAŞIN İSTEDİĞİ FİYATIN 2000 TL AŞAĞISINI VERDİM ANCAK KENDİSİ 15000 DEN AŞAĞI DÜŞMEDİ.

SİZLERDEN ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM ŞEY BU YAPTIĞIM DAVRANIŞ OLAĞAN MI VE ACABA ÇOK MU TİTİZİM BU KONUDA (SONUÇTA KENDİMCE HAKLIYIM AMA TOPLUM NEZNİNDE BELKİ YANLIŞ ANLAŞILMALARA SEBEP OLURMU )
FİKİRLERİNİZİ AÇIKÇA BELİRTİRSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM ARKADAŞLAR.

ŞİMDİDEN İLGİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM, İYİ FORUMLAR HEPİNİZE...

Düzenleyen FATALITY - 06 Şubat 2010 Saat 17:11
Volkan - 1982 - Antalya
Yukarı Dön
Orhan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Orhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 17:37

Aracın rengi hoş değil  benim kanaatimce tabi zevkler ve renkler tartışılmaz;15 bin son fiyat 2 binde masrafı 17 bin, zaten arac sahibi arkadaş aracına pek özen göstermemiş bakımsız bi arac yazdıklarınıza göre..Tavan haric boya var o da cabası hani etek altı falan olsa sorun değil olabilir denir ama bu araca o rakam cok fazla saygılar..

Yukarı Dön
ErolSen Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Şubat - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErolSen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 17:44
yaptığınız davranış bence olağan sonuçta belli bir emek karşılığı biriktirdiğiniz para ile araba alıyorsunuz. kimse parası boşa gitsin istemez. ince eleyip sık dokumaya devam edin. 
Yukarı Dön
selcuk-307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selcuk-307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 17:55
bi kere o araç kesinlikle ve kesinlikle XT değil. Technoplus modelidir. klima ve koltuktan belli bu.

yaa yapma Allah aşkına yaa. 9 yaşındaki boyalı, (anlattıklarına göre) ağzı gözü kaymış araca 15000 verilir mi? hem de 150,000 km. 

ben hiç elektronik ve mekanik hatasız , 2004 model XT , 91.000 km'deki aracımı sitemize özel 16,900 TL dediğimde pazarlık yapılmak isteniyor. bu aracı gördükten sonra fiyatımı güncelleyip, siteye özel 17,500 TL ye çıkarıyorum.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 17:56
Orjinalini yazan: FATALITY FATALITY Yazdı:

BAŞKA KONU AÇMAK YERİNE BURADAN DEVAM EDEREK BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM SİZLERE VE YARDIMCI OLURSANIZ VE FİKİRLERİNİZİ BELİRTİRSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM.

http://www.sahibinden.com/fistik_yesili_peugeot_307_xt_1_6_lpg_li-61WQQaXQQ20888154WQQpXQQdisplayitem

LİNKTEKİ ARACI 1 HAFTA ÖNCE GÖRMEYE GİTTİM. SERVİSİNE GÖTÜRDÜK.TANIDIK OLDUĞU İÇİN DE ARKADAŞLAR MÜTHİŞ BİR ÖZVERİ VE İLGİ GÖSTERDİLER.

ŞİMDİ SORUNLARI YAZIYORUM

* ARABANIN TAVAN HARİÇ HER YERİNDE BOYA VAR ANCAK HERHANGİBİR KAZADAN DOLAYI DEĞİL SANIRIM UFAK TEFEK ÇİZİK VE SÜRTMELERDEN.(KAZA YOK SADECE SAĞ ÖN ÇAMURLUK VE FAR DEĞİŞİK.)
* KM Sİ ORJİNAL.
* ARACIN İÇİNİN BİRAZ TEMİZLİK VE BAKIMA İHTİYACI VAR. ÖZELLİKLE CAM KONTROL DÜĞMELERİNİN BULUNDUĞU PLASTİK PLATFORM ÇİZİK İÇERİSİNDEYDİ.
* KOLTUKLARI DÜZGÜN ANCAK ŞÖFÖR AIRBAGİNİN BULUNDUĞU BÖLÜM ARACA BİNİP İNMEKTEN DOLAYI DEFORME OLMUŞ.
* TAVANDA YOLCU TARAFINDA GÜNEŞLİĞİN KENARINDA ÇOK KÜÇÜK BİR SİGARA YANIĞI VARDI.
   BUNLAR FİZİKSEL OLARAK GÖRÜNEN SORUNLAR. ŞİMDİ GÖRÜNMEYEN SORUNLAR DA...

SERVİSE SÖYLEDİĞİM ŞEY ŞUYDU " SANKİ BU ARABA BENİM VE BAKIMA GETİRMİŞİM GİBİ KONTROL EDECEKSİNİZ, DEĞİŞECEK OLAN VİDAYI BİLE LİSTEYE EKLEYECEKSİNİZ VE ONA GÖRE EXPERTİZ YAPACAKSINIZ" (BU YAPTIĞIMIN ETİK OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM) 2,5 SAAT SÜRDÜ BÜTÜN BU İŞLEMLERİN HEPSİNİN YAPILMASI. ÇIKARTTIKLARI LİSTEYİ AYNEN YAZACAKTIM AMA HANIM SAĞOLSUN ATMIŞ ÇÖPE.Wall

* BİLGİSAYARA BAĞLADILAR VE İKİ HATA ÇIKTI. BİRTANESİ LPG DEN DOLAYI OLDUĞU SÖYLENDİ. DİĞERİ İSE DİREKSİYON AÇI KONTROL BEYNİYMİŞ SANIRIM VE SAĞDAKİ SİNYAL KOLUNUN DEĞİŞMESİ GEREKİYORMUŞ.850 TL CİVARINDA.
* EKSOZ MANİFOLTU DELİK ÇIKTI 350 TL CİVARINDA.
* ARACIN ALT TAKIMLARI ÇOK DA KÖTÜ DEĞİLDİ ANCAK SAĞ VE SOL DAVLUMBAZLARIN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR DENİLDİ. FİYATINI HATIRLAMIYORUM.

NEYSE BUNUN GİBİ ŞEYLER VARDI VE SERVİS 2000 TL MASRAF ÇIKARTTI ARABAYA. ARKADAŞIN İSTEDİĞİ FİYATIN 2000 TL AŞAĞISINI VERDİM ANCAK KENDİSİ 15000 DEN AŞAĞI DÜŞMEDİ.

SİZLERDEN ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM ŞEY BU YAPTIĞIM DAVRANIŞ OLAĞAN MI VE ACABA ÇOK MU TİTİZİM BU KONUDA (SONUÇTA KENDİMCE HAKLIYIM AMA TOPLUM NEZNİNDE BELKİ YANLIŞ ANLAŞILMALARA SEBEP OLURMU )
FİKİRLERİNİZİ AÇIKÇA BELİRTİRSENİZ ÇOK MUTLU OLURUM ARKADAŞLAR.

KARDEŞİM SEN GİT SIFIR BİR ARABA AL ARIZASI OLMIYAN KUSURU OLMUYAN ARABAYI  NEREDEN BULUCAKSIN BULURSAN SÖYLE BEN HEMEN ALAYIM 15 E 16 YA NE ALICANI ZANNEDİYOSUN SEN BU PARAYA SÖYLİYİM 2001 ORJİNAL 307 TEK KAPI KUSRSUZ HERKEZ PEJO 307 YE BİNEMEZ

Düzenleyen Can Düzyatan - 06 Şubat 2010 Saat 18:39
Yukarı Dön
ErolSen Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Şubat - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErolSen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 17:58

yaa yapma Allah aşkına yaa. 9 yaşındaki boyalı, (anlattıklarına göre) ağzı gözü kaymış araca 15000 verilir mi? hem de 150,000 km. 

katılıyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 18:01
Orjinalini yazan: selcuk-307 selcuk-307 Yazdı:

bi kere o araç kesinlikle ve kesinlikle XT değil. Technoplus modelidir. klima ve koltuktan belli bu.

ben hiç elektronik ve mekanik hatasız , 2004 model XT , 91.000 km'deki aracımı sitemize özel 16,900 TL dediğimde pazarlık yapılmak isteniyor. bu aracı gördükten sonra fiyatımı güncelleyip, siteye özel 17,500 TL ye çıkarıyorum.

BEN OLSAM SELÇUK KARDEŞİN ARACINI KAÇIRMAZDIM BU PARAYA BEDAVA ÜÇÜN BEŞİN HESABINI YAPMIYCAN BENİM BİR ARKADAŞ ORJİNAL SIFIR HATASIZ 307 ALDI 23000 TL YE BABASI GEÇEN SENE MEMLEKETE GİDERKEN YAĞI EKSİLDİĞİNİ FARK ETMEMİŞ MOTOR KİTLEDİ ARIZALI ŞEKİLDE 13000 E SATTI BEN CORSA ALDIM 2 KERE KAZA GEÇİRDİM HERYER DEĞİŞTİ 12500 SATTIM SEN ALLAHTAN HAYIRLISINI DİLE SAĞLAM ALIRSIN ELİNDE PATLAR  ÜZÜLÜRSÜN ÇOK TİTİZ OLANLARIN GENELDE BAŞINA GELİR KAZA BELA
Yukarı Dön
Celalettin Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Celalettin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 18:02
 Hatta ben biraz daha ileri gideyim.Yaptırdığınız işlemler 2.el araç alacaklar için örnek bile olabilir.Ama forumdaki arkadaşlarımızın uyarılarını dikkate alın bence.Yaptıkları önerilerin temelinde deneyim,gözlem ve teknik bilgi var .
celalettin 2006-307 1.6 hdi 110hp
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2010 Saat 18:07
Bugüne kadar 26 tane arac elimden geçti hangisini çok inceleyerek aldıysam ya masraf açtı ya kaza geçirdim en önemli alan mekaniktir boya değişen e çok takılma şase ana podye direkler iyi ise gerisi hikaye arkadaşların dediği gibi mekanik ve beyin olayı önemli
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6332 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 414 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12638 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 542 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 302 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5053 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 582 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 380 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 618 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 219 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 546 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 752 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2223 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1006 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5535 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4778 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2004 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 505 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2182 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37235 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English