![]() |
|
YARDIM!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erol ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2009 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2010 Saat 21:57 |
öncelikle foruma yeni üye oldum forum çok güzel bir paylaşım noktası özellikle ilk arabasını almış ve acemi birisi için bulunmaz bir fırsat. benim 2002 model 1.6 307xt var. arabayı yeni aldım. arabayı anahtar açıp kapatıyorum ve içerden mekezi kilit çalışmıyor.şimdi pejolarda kontak anahtarı uzaktan kumandalı olmuyor mu anahtar olayını nasıl cözeceğim içerden kapılar neden kilitlenmiyor. bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz yeni kontak anahtarı yaptırmak için neler yapmam gerekir. merkezi kilit bununla alakalı olabilir mi.(arabayı satan ınmibolayzır mı varmış onu söktürmüş mü ne öyle birşeyler dedi.) kusura bakmayın anlamadığım için soruyorum. herşey için teşekkür ettim. sağolun önerileriniz ve yardımlarınız için.
|
|
Erol
1978 Kocaeli/Gölcük |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dijitl ekranda ayarı var sanırım oradan autolocket ın yapıcaksın
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
immo yu neden söküyorki anlamadım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |