![]() |
|
307 sorunları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erol ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2009 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2010 Saat 10:35 |
ilk arabam 307 den o kadar çok iyianlayan biri değilim forum sayfalarına bakılyorum 307 xt modeli hep sorun bir çıkartan araç mıdır. arabayı alalı 3 ay oldu iki sefer servise gittim. yaşadığım sorunlar şunlar 1. arabanın içerisinden çok ses geliyor suspansiyon sistemi çok mu sert.
2. arabamı düz kontak anahtarı ile çalıştırıyorum.
3. pejolarda mekezi kilit sistemi nasıl çalışılır.
4. pejolarda belki benim aldığım abrabanın ınmoblızer sistemi söküldüğünden (sökülüp sökülmedğini nasıl anlayacağız) mekezi kilit sistemine bir etkisi var mı
5. uzaktan kumandalı kontak anahtarları nasıl çalışıyor.
6. aıbag fault ne demek benim ekranda sürükli o yazı çıkmaya başladı.
yardımcı olursanız sevinirim.teşekkür ettim.
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" bülümünde lütfen kendinizi tanıtınız, forumda birbirlerini tanıyan üyeler arası sohbet ortamı yaratmak için bu kuralı harfiyyen yerine getirmeniz gerekmektedir, Bilginize...
Yeni Üye Tanıtım Bilgi Formu; 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz:
Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadas kım cıkarıyor bu lafları ya =)
ben bugun sırf yaglama bakımı ıcn 160 tl harcadım arabana bakarsın hıc bır sorun olmaz |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
307 1.6 hdi bugune kadar bindiğim araçların içerisinde en keyif aldığım arabadır arabayı sattığım çocuk hala bınıyor ve 1 senede 1 kere geldi yağ bakımı yaptım
|
|
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Sinir oluyorum böyle söyleyenlere.
Zaten bu lafları söyleyenleri çoğu binmemişlerdi bile 307 ye. Kulaktan duyma şeyler bunlar, inanmayın en sorunlu arabadır vs gibi laflara. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
YA NE SORUNU YA BENCE SAÇMALIK
|
|
![]() |
|
neo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
arka yuruyen bir kasisde, bir cukura girip cıkınca bence de cok gurultulu. ama sanırım boyle kabul etmek gerek. cunku buradaki herkes kanıksamıs gorunuyor bunu.
olumlu yonleri motoru (benmki 110 hp lik dizel) dısında hep subjektif. guzel gorunum, guzel bir dashboard vs vs.
|
|
saygılar...
|
|
![]() |
|
Celalettin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Celalettin
Yorumunuza tamamen katılıyorum Neo.Pegaultların süspansiyon sistemi gerçekten sert.Ama bunun nedeni yola daha iyi tutunmakve virajlarda savrulmamak için diyor uzmanlar.Ama bunun dışındaki özellikleri kendi sınıfındaki araçlardan çok üstün.
|
|
celalettin 2006-307 1.6 hdi 110hp
|
|
![]() |
|
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
pejo sorunlu mu bılemem ama ne yazıkki masraflı oldugunu son 1 ayda cok net bir şekilde anladım en azından öğrenci arabası değil...
|
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Pejo nazik arabadır, biraz üstüne düşmek lazım.
Süspansiyonları serttir, bu sorun değil yol tutuşunu artırmak için tercih edilmiş bir özellik (uzmanların da görüşü böyle) Donanım anlamında birçok arabadan da üstün bence. Motor anlamında da gidişi bence oldukça güzel. Ama başta da dediğim gibi, nazik araba. Dikkatli binince, kıymetini bilince tadından yenmiyor...
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |