![]() |
|
307 çekiş problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2010 Saat 17:38 |
ARKADAŞLAR MERHABA,
2002 MODEL XT PUG 307 ARACIM VAR,ARACI ALALI HENÜZ 3 AY OLDU,SON ZAMANLARDA ARAÇ BENZİNLİ OLMASINA RAĞMEN DURDUĞUNDA STOP EDİYOR VE DİK BAYIRLARDA ÇEKİŞİ OLDUKÇA DÜŞÜYOR,AYRICA GAZI KÖKLEMEDİĞİNDE VE DÜŞÜK DEVİRDE KULLANDIĞINDA BAZEN GAZ YEMİYOR ARAÇ.PROBLEMİM HAKKINDA FİKRİ OLAN YADA BUNA BENZER BİR OLAY BASINA GELEN VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLSUN.
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç otomatik vites mi düz vitesmi ve motor hacmini belirtirseniz daha detaylı yardımcı oluruz
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
istop etme sorunu varmı boştaiken
|
|
![]() |
|
ARAÇ DÜZ VİTES 1.6 110 HP,EVET BOŞTAYKENDE BAZEN İSTOP EDİYOR IŞIKLARDA FALAN AMA HERZAMAN OLMUYOR,ASLINDA ASIL SORUNDA BU OLUYOR.USTAYA GÖTÜRÜYORSUN TAKIR TAKIR ÇALISIYOR PROBLEM YOK DİYOR GÖNDERİYOR!
|
|
![]() |
|
bak dostum senin problemin egr valfinden bunu değiştirmen veya temizletmen gerekir sanırım aynı orun benim benzinli aracıdada meydana gelmişti değişim biraz pahalı temizletmek 50 tl civarı tutyor aracını bilgisayara bağlatman gerek ama tam arızalı olduğu anda olması lazımki arıza sensörü tanımama yapsın bu sorun genelde benzinli araç problemidir çok büyük sorun olmaz umarım
|
|
![]() |
|
BU EGR VALFİNİN BİR DİĞER ADIDA KATALITIK KONVENTÖRÜ GALİBA,BUNU TÜMDEN İPTAL ETTİRSEK NE GİBİ BİR PROBLEMLE KARŞILAŞIRIZ?BU SORUN MEYDANA GELDİĞİNDE ARACIN GAZ KELEBEK KUTSUNUN DOLDUĞUNU DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER,GAZ KELEBEK KUTUSUNU DEĞİŞTİRDİK SORUN HALA DEVAM EDİYO OLUNCA ESKİ PARÇAMI TEMİZLETTİRİP YENİDEN TAKTIRMIŞTIM.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
egr ve katalitik farklı şeyler. ben tan kelebek diyecektim ama zaten kontrolü yapılmış. Egr temizliğide mantıklı bir seçenek. Katın tıkanması için şu an erken olduğunu düşünüyorum, araç şu an araç kaç km. de?? Enjektör temizliği ve pompa basıncıda ölçülmeli.. yani seçenek çok fazla,
Önce bir bilgisayara bağlanması iyi olur, |
|
![]() |
|
ARAÇ 114 BİNDE SERVİSE GÖTÜRDÜM AMA HERHANGİ BİR SORUN OLMADIĞINI SÖYLEDİLER ARABA GİTMİYOR ÇOK DÜŞÜK PERFORMANS VERİYOR DİYORUM HALA NORMAL DİYORLAR,HERALDE KAYSERİDE PUGDAN ANLAYAN USTA YOK! |
|
![]() |
|
aslında yetkiliservisler bişeyden anlamıyorlar aynı sorundan bende çok gittim yetkiliye anlamadılr özelde bilgisayara bağlatınca egr vafinden kaynaklandığı söylendi size de önerim arıza yaptığında baktırmalısınız aksi taktirde aracın bütn parçalarınıda deiştirsen arızayı bulamazsınız
|
|
![]() |
|
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
bence basitten karmaşığa gitmekte fayda var bujiler ve hava filitresi bide rolanti step motoruna bakmak lazım
|
|
![]() |
|
arkadaşlar yorum ve görüşleriniz için teşekkür ederim
Düzenleyen Can Düzyatan - 06 Şubat 2010 Saat 08:45 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
aracı bilgisayarla detaylı incelemek lazım
|
|
![]() |
|
arkadaslar problem çözüldü:)gaz kelebek kutusu,buji bobini ve bujileri değiştirdim,aracın performansı şuanda süper önceden benzinde 0,40 kuruş yakıyodu şimdi 0,29 a düştü.yardımlarınız için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
Ne kadar masraf ettiniz sorabilirmiyim?
|
|
535 3032966
2005 307 xt |
|
![]() |
|
normal şartlar altında gaz kelebek kutusu :450 tl buji bobini:350 tl buji:40 tl=840 tl+işçilk
ama benim bir arkadsım var saolsun 2005 pert bi pejodan aldığımız parçalarla 200 tl ye maal oldu hepsi:))
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
bilgisayara bağlandığı zaman sorun bulunur herhalde
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
lamazibici06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lamazibici06
gaz kelebeği temizlendiğinde hiçbirşeyi kalmaz
|
|
emre özer
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |