![]() |
|
jant seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okanurun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2009 Konum: Kartal/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2010 Saat 01:58 |
Arkadaşlar 225/45/17 lastikler ve bu jant nasıl olur ?
Aracım kum gri. ![]() ![]() |
|
2009 Pug 308 - 1.6 120 hp..
2008 Toyota Land Cruiser - Prado |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben daha çok kalın direkli jantları seviyorum
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hadi kardeşime katılıyorum, bence güzel durmaz kalın direkli almanı tavsiye ederim
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
peugeot nun kendi orjinal jantları olan 207 gt 207 rc veya 206 rc jantları aracında daha güzel durur diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
üzerindekine benzio zaten..
bide 8 bijon lastik patlasa uğraş babam uğraş :)
Bende kalın direkli jantları beğeniyorum ve tavsiyem o yönde..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
jant zevk işi olduğundan öncelikle kendin beğenmen lazım kimsenin beğenmediği jantı sen beğenirsin herkesin beğendiği jantı sen beğenmezsin gibi önemli olan senn içine sinmesi bence.ama bende arkadaşlar gibi kollarının daha kalın olmasından yanayım :)
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() |
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
böyle bakınca çok güzel görünüyor ama aracın üstünde okadar hoş olmuyor en azından kalın direkli daha karizma duruyor. |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |