![]() |
|
Mazotta su varlıgı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2010 Saat 19:45 |
Arkadaşlar bugün aracımda sesli uyarı eşliginde bir arıza lambasının yandıgını farkettim, broşürden baktım yanan arıza lambası "mazotta su varlıgı" manasına geliyor..Bu sorunu daha önce yaşayan veya tecrübeli arkadaşlardan bilgi vermelerini istiyorum..Broşürde enjeksiyon sistemine zarar verebilir gb bir dipnotta vardı..İl dışına çıktıgım için yaklaşık 3 5 saat araç kullandım fakat bu uyarıyı aracı serviste yıkattıktan sonra verdi..Açıkcası hiçbir anlam veremedim..Yorumlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mozot filtresinde su ayrıştırıcısı var o dolunca sensör bu uyarıyı verir. Her mazotta bir miktar su olur. Filtre yoğunluk farkından faydlanarak suyu ayrıştırır. Aracın deposundaki tüm mazotu bitirip derhal filtrenizi değiştirin. Lamba kendiliğinden söner.
|
|
![]() |
|
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgi için teşekkür ederim, fakat çeyrek depom dolu şu anda, aracı bu halde kullanırsam sorun teşkil etmez mi?
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
imkanınız varsa filtreyi boşalttırıp tekrar taktırın. depo komple bitince filtreyi değiştirin. şu anda filtre değiştirirseniz yeni filtreninde su dolma ihtimali yüksek
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki haşim bey söylediginiz gb yapacagım..İlginize teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |