|
peugeot partner tepee mi yoksa citroen berlingo mu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ErcaN
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2010 Saat 15:46 |
Merhaba arkadaşlar ben citroen berlingo 110Hp yada peugeot partner tepee 110Hp almak istiyorum ama iki araç arasında kaldım şekil açısında sağlamlık açsından güvenlik açısından sürüş konforu açısından yakıt açısından hani araç daha iyi daha kaliteli bana yardımcı olursaız sevinirim araçların iyi ve ya kötü yönlerini yazarsanızda çok iyi olur yardımlarınız için şimdiden tşkler.
|
|
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bahsettiğin özellikler 2 araçta da hemen hemen aynı bence ayırt edici özellik fiyatı olur.
herşey aynıysa ASLAN'ı yeter tepee derim ben.daha yakışıklı bence..
|
|
A3
|
|
firat.pj34
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı firat.pj34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
pugun adı yeter
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
katılıyorum. sanki bana Pejo servisleri daha fazlaymış gibi geliyor. fiyatı uygun olan alınabilir. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
Rfk
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ikiside aynı firma hangisi uygunsa onu al
kendini tanıtmayı unutma dostum |
|
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ıksııde aynı..
|
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aynı fabrikada üretiliyor, ve aynı motoru kullanıyorlar. Birisi bizim gönlümüzü çalan Aslan , diğeri başkalarının gönlünü çalan bir araç , malzeme kalite açısından aralarında fark olduğunu düşünmüyorum.
Yakıt ekonomisi , sürekli sağlamlık , bunlar aynı zamanda aracı kullanan ile alakalı olmak ile beraber görünüş olarak benim fikrim Peugeot olacaktır. Fakat ihtiyaca cevap vermesi açısından sizin ne istediğiniz aracı ne amaçla kullanacağınız araç içerisindeki donanımların kullanılabilirliği ve yerleşimi , araçların bagaj hacimleri her iki araç içinde iyice kıyaslayarak karar vermek için bence satın almayı düşündüğünüz bu araçları bayilerde iyice incelemenizi tavsiye ederim. |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
CİTROEN İN ÖN TASARIMIN ÇOK DAHA GÜZEL.BELİRLEYİCİ BU OLMALI BENCE
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
Aytaç
2. Vites GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ikiside aynı..ben peugeot derim.öndeki aslan olayı bitirir..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fabrikanın adı peugeot cıtroen aynı fabrika farkı fiatı yahudi zekası
|
|
ErcaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet citroen in ön tasarımı benimde gözüme daha hoş geliyor dahabi çekici duruyor ama peugeot da hoş araba kararsızım |
|
shamed
1. Vites 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pug diyorum
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
ErcaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ikiside herşeyiyle aynıysa citroen benimgözüme daha hoş görünüyor citroen daha cazip gibi sanki
|
|
ErcaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar tepee lerin 110 hp likleri nekadar yakıyor ve performansları nasıl bu konuda bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse sevinirim
|
|
Orhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
citroenin hatları biraz daha yumusak daha estetik gibi partnere göre; ama o segmentde en güzel arac caddy ben sizin yerinizde olsam bütcenizde yetiyosa caddy düşünürüm..
|
|
ErcaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bunu hiç düşünmemiştim gerçektende caddy de çok güzel bir araç hem vw alman kalitesi var caddy de olabilir aslında caddy nekadar yakıyor biliyormusun?
|
|
Orhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşım kullanıyor şehir içinde km'de 25 krş sehir dısında 20 krş civarında yakıt tüketimi var 1.9 tdı |
|
ErcaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hımm yakıtıda çok ekonomikmiş caddy hem daha kalitelibir araba caddyde alabilirim
|
|
ascent42
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2017 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence peuegeot partner tepeden şaşmayın.ben uzun yıllar caddy kullandım.2016 tepe zenith modeli alınca şimdiye kadar neden bu aracı almadım diye kendime çok kızdım.otomobil konforunda yakıt tüketimi uzun yolda 260 krş şehir içinde 280-300 krş arasında degişen ve otomobillerdeki konfordan hiç eksigi olmayan mükemmel bir araçtır.bence adı var kendi yok olan vw cady nin motor sesi zaten yetiyor.bence partner zenith modeli vw caddy e 10 basar.uzun yollarda denenmiştir.alacaksanız bütceniz uygunsa partner zenith modeli veya allura modellerini tercih edin ve arkanıza bakmayın.
|
|
2016 PEUEGEOT PARTNER TEPE ZENİTH
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |