![]() |
|
bulmama yardım edın |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2010 Saat 00:36 |
arkadaslar bana pioneer deh 2900 mp teyp in krıstalı lazım bulamıyorum bulabılecegım bır yer onerebılırmısınız :(
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
üzerindeki kristalin koduna göre elektronikçilerde rahatça bulursunuz. çok da ucuz bi parça.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
![]() ![]() ![]() ![]() |
topkapıda çok war arkadaşım o parçadan.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
henuz sokmedıgım ıcın kodunu bılmıyorum bende acaba hazır bılen varmıdır dıye sormak ıstemıstım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
eger kodunu bılıyorsan haberleselım arkadasım ya gercekten ı pod dan sıkıldım yaaa
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
elektronik ile ilgili bilgi paylaşan sitelerden faydalanabilirsin. daha çabuk bulursun ilgili kodu.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
krıtal dedıgın teyp çerçevesı sanrım .. herhangı bır ses sıstemcıye gıt 10 tl gıbı bır rakama bulabılırsın
|
|
![]() |
|
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Sen yazmamış ol biz de okumamış olalım sevgili Emrah ![]() Ne çerçevesi yahu, bildiğimiz teyp kristali ![]() Hani, kasetlerde kahverengi şeritin üzerine teması ve ilerlemesi ile melodilerin bize gelmesini sağlayan o tırnak büyüklüğündeki metalik renkli ufacık nesne ![]() Akılda şekil kolay da, izahı zor bir madde ![]() ![]() ![]() |
|
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
|
![]() |
|
kısaca, CD yi okuyan göz diyelim. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
mecidiyeköyde akın elektonik bulamıycan parça yoktur sürmeli otelin arkasında
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |