![]() |
|
Acil Yardım CD CHANGER |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2010 Saat 22:41 |
|
Arkadaşar abiler bugun uzun yola cıktım hazırlıkları yaptım cd changerın 1 ve 2. gozune cd taktım ve 1. cdyı dınlemeye basladım sonra 2. cd yı dınlemek ıcın tıkladıgımda yol bılgısarayında CD 2LOADING yazdı ancak cd changera baktıfımda 1. cd ıcındeydı cd2 loadıng yazıor sonra 5 ısık yanım sonuyordu aracı durdurdum tekrar calıstırdık baktım gecmedı bırde duzelır diye 3. goze cd taktım ancak sureklı cd2 loadıng yazıyor ve sonra 5 ısıkta yanıp sonuyordu yolculugum boyunca trt fm dınlemek zorunda kaldım acaba bunun cozumu nedır |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kutup başını sök tak |
||
![]() |
||
taylor 307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taylor 307
|
yiğit kardeş fena bi sıkıntı bu yaa.blaupunkt mu changer..aynı sorun bendede varr.orjinallerde bi sıkıntı yokk.ama evde çektiğim truck ları kesinlikle çalamıyorumm.karbon cd aldım onun için..karbona çektim en yavaş hızda yine olmadı.ne yapcas bilmiyorumm.neromda sıkıntı var die düşünüyorum başka bilgisayardada çekip denicem olmazsa..tamire artık. |
||
307'm benim
|
||
![]() |
||
taylor 307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taylor 307
|
bu arada 307 blaupunkt çekme truckları çalıomu..
|
||
307'm benim
|
||
![]() |
||
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
|
hayır abi 3 cd de orjınaldı ve çizik yoktu 3une toplam 39 lıra para verdım şaka gbi ya pioner taktırsak goruntu bozuluyor taktırmassak hem ses kotu hemde sureklı bozuluyo
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taylor 307
|
ama çok kötü duruyo be kardeşim teyp olayı yaa.bi bakım yaptıralım bizz.75 tl ye yapıolar bu cihazıı.
|
||
307'm benim
|
||
![]() |
||
İBRAHİM ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
BENİM CHANGER DA BOZUK İCİNDEKİ MEKANİZMA DEYIŞMESİ GEREKİYORMUŞ DEDİLER 140 TL FİYAT VERDİLER YAPTIRMADIM FAKAT SEVRIS CD CHANDER GİRİSİNE BİR ALET TAKIYORMUSLAR TEYP CD CHANGER OLARAK GÜRÜYORMÜŞ FLAŞ DİSK İLE MÜZİK DİNLEYE BİLİYORMUŞUZ ONU TAVSIYE ETMİŞTİ AMA O DA ORTA HALLI TEYP PARASI IDI
ALET KIBRIT KUTUSUNDAN BİRAZ BÜYÜK |
||
307 1.4 HDI
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
|
arkadaşlar aslında dışı siyah olan göstergeleride turuncu olan bir mp3 usb çalar taktırsak cd changer yerınede cd gözü gibi birşey 10 numara olur arabayı aldıgımdan berı orjınal cdye veerdgım para 100 tlyı gectı bı 100 daha koysam 200 e pioner taktırırdım bir tane
|
||
![]() |
||
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Sanırım aracınız 307.
307 kullanmış ve çok araştırmış biri olarak söylüyorum; kronik CD Changer sorunu size de kısmet olmuş :( Bu işin sonu ya güzel bir Pioneer vs mp3 çalar taktırmak ya da forumda daha önce de bahsedilmiş olan (Xlink miydi neydi bir adı vardı) ekipmanı takarak flash diskle normal teyp üzerinden dinlemek... Git gel çok uğraştırır yoksa CD changer ve sonuç da bence kaçınılmaz...
|
||
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
pioneer 4150 tavsiye ediyorum
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
Tayfun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
307 lerde maalesef kronik bir sorun bu cd chancer. Ben de uzun yolda uğraşmamak için 5 cd takınca başıma geldi.. 5 cd yi okuyan tek kafa var.. Benim tahminim kısa aralarla cd geçişi yapınca kafası karışıyor.. Ama ustanın söylediği ise ufak bir parçanın değişmesi gerektiği.. Müzik tesisatı yapan bir atölyede 50 tl karşılığında yaptırdım. Şu an sorun yok ancak 2 cd den fazla takmıyorum. Dediğim gibi sıkı pazarlık edin 50 tl civarı yapıyorlar.
Bu arada her ne kadar korsanı özendirmeye karşı olsam da kopya cd ile ilgili ufak bir tüyo vereyim.. Bir kaç programda kaydedip denediğim cdler hep sorun çıkardı arabada. Sonra Windows Media Player ile kaydettiğimde sorunsuz çaldı.. Bir kaç cd daha denedim onları da orjinal cd gibi sorunsuz çalıyor ;)
|
||
![]() |
||
Tayfun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Son olarak arabada müzik işini en ucuza nasıl hallederim diyen varsa diğer seçenek çakmağa takılan mp3 çalarlar. 30-40 Tl civarında alabilirsiniz ancak radyo yayını kesinlikle cd kalitesinde değil.. Arabada cd dinlemenin keyfini hiç biri veremez |
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
|
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
|
cd caların bozuldugu yetmıyormus gıbı surucunun yanındakı koltugun kol dayama yerı de cıktı 10 dk ugrastım takamadım neyse bende bir sıkıntı var sanırım çözemedim hayırlısı olsun
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
250-280 TL |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
|
çok kötü durum kısa zamanda çözülür inş
|
||
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
|
kendı kendıne cdlerı verdı bugun :S
ancak cd okumamaya basladı bakalım ne olacak
|
||
![]() |
||
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
hasım abı bendede aynı sorun var cok söktüm taktım ama ne gelen var ne gıden. baska ne yapabılırız
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Benim cd changer da bazen bir cd çalıyor daha sonra hiçbirini okumuyor. sistem radyoya geçiyor. Bazen sırayla hepsini alıyor cd1 cd2 cd3 cd4 c5 sonra okumayıp radyoya geçiyor. Bazen hiç geçmeyip radyoda kalıyor . ne kopya ne de orjinal cd hepsinde bunu yapıyor. İyice canım sıkılıyor
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
bendede eskiden 307 vardı. sorunsuz kullandım allah allah garip. ama ben sonra sony usb girişli teyp aldım. cd changerı söktürmedim. bağlı değildi ama ordaki yeri boş bırakmamak için takılı kaldı yuvada. görüntü bozulmadı. ışıkları turuncuydu teybin ve kadranlkada uyum sağladı. tavsiye ederim. cd devri bitti. usb on numara
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |