|
Far yıkama tuşu nerde? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Orhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 20:13 |
Aracımda (406) far yıkama özelliği var ama bugüne kadar hiç kullanmak aklıma gelmedi gecende baktım biraz bulamadım nerde olabilir? |
|
selenge
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şöyle bi tahminde bulunsam,,bendede 98 model 406 var,,ve cam silen kolun,,üstüne basılabiliyor benimkinde,,ama herhangi bi işlevi yok,,far yıkama modülü için konmuş olabilir...öyle bi deneyin...ayrı bi düğme olduğunu sanmıyorum,,mutlaka silecek kolunda ya dönmeli bişeydir,,yada korna gibi üstüne basılınca çalışan bi özelliktir bence..
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
normal ön cam suyuna uzun basınca devreye giriyordu sanırım..
|
|
slowmotion
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hmm guzell özellik aslnda
|
|
Nur * 206 XT
|
|
Murat
1. Vites 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Farlar kapalıyken çalışmama durumu olabilir bence. Farları açıkkende deneyin.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
406 El kitabından okudum aynen şöyle yazıyor; Kısa ve uzun farlar açıkken silecek cam suyuna basıldığında devreye girer yazıyor,fakat ben denedin olmadı... servise götürüp soracam...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |