![]() |
|
eski tip far yerine yeni tip far takmak. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2010 Saat 09:19 |
Benim 306 da aynı şekilde sellektör verince kısalar açıksa uzunlarda yanıyor ama direk uzunları yakınca kısalar sönüyor gibime geliyor o yüzden çok karanlık yerde uzunları yakacaksam elimi basılı tutuyorum ki uzağı ve yakını aynı anda görebileyim.
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
seninkide aytaç'ın sol sis farının gidip gelmesi gibiymiş Gökhan
Buluşmaya gelirken dikiz aynasından bakıyorum sisin biri bi yanıo bi yanmıo molalarda tokatlıomu napıo :)
|
|
A3
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
aracında bir problem yokta bende komik bir durum oluyordu angel kısalarda xenon uzunlar sarı ampuldu uzundan kısaya gecince sag xenon yanmıyordu ara ara tek göz gidiyorduk
![]() |
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
teşekkürler arkadaşlar benim araçta bir sorun yok o zaman. zaten uzun yakıp gitmiyorum dorun deil, aklıma takılmıştı sadece.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bende gidiyor diye biliyorum h4 lerde.. röle falan bir serbest çalışma ile halledilebilir belki.
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Benim araçta 2001 mod.yeni tip far var bendede uzunları yakınca kısalar devre dışo kalıyo bence bi mahsuru yok yeterince aydınlatıyo
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
sorun olmaması lazım.ilginç..arkadaşımın fiestasında senin olay var.ama o fabrikasyon sanırım
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
arkadaşlar 2003 model 206 ma yeni tip şeffaf far taktım. iki tip fara görede tesisat var araçta. yeni tip far sorunsuz çalışıyor ama bir tek uzunları yakınca sönmemesi gereken kısalar sönüyor. bu sorun sadece benim aracımda mı var? aranızda eski tip farı yeni tiple değiştiren varsa yardımlarınızı bekliyorum...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |