![]() |
|
Peugeot 406-double din Teyp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selenge ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 01:13 |
![]() |
|
![]() |
|
selenge ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar resim alıntıdır..merak ettiğim ise buraya double din teyp takabilirmiyiz....
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sanırm teyp su en alta kı kısım gozukuyor . genıs bı yer takılır
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
zannedersem takılmaz yeri dar gibi geldi gözümde
çerçevesi vardır muhakkak normal teypler için
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
alt kısım dgl mı usta neden takılmasın
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
double din, geniş ekranlı olan değil mi? eğer öyleyse, bana da takılmaz gibi geldi. ayrıca Pioneer veya Alpine ..vs almıyorsan double din gereksiz. 600 TL lik Navitech gibi markaların görüntüsü hoş olsa da 200 TL lik Pioneer normal MP3 çaların verdiği sesi veremez. kesinlikle Pioneer 4150 modeli öneriyorum. 300 TL. civarı. bu arada bende Navitech 8800 double din var. sesi ve görüntüsü harika, ama Pioneer sesi kadar değil. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
arkadaşlar başka bi alıntı resim daha..buradaki resimde takılı olan bir örnek gözükmekte..yalnız bu zımbırtıyı nereden nasıl edinebileceğimizi,,,cukk diye oturacak bi çerçeveyi bulabileceğimiz yerler bu işle uğraşan tanıdıklarınız varmı...netten bulursunuz,,oradan bakın,, demeyinde...çünkü yok.. bide ses olarak iyi bi performans beklemiyorum işin açığı,,yeterince ilgi çekiyoruz zaten bide,,adama bak parayı vurduu birde ortam yapıyor gibisinden laflar duymayım :) nasıl olacaksa o ortam yapma 406 ile...
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
ben pek yakıştıramadım. sanırım teyp yukarı doğru meyilli monte edilmiş.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
büyük teyip sığmaz oraya arkadaşlar çok söktüm benim teyibi dışarıdan göründüğü kadar geniş değil kapak kısmı geniş ama teyibin arka kısmı standart teiplerle aynı. sırıtır bence
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |