![]() |
|
cam üzerindeki izler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 22:46 |
öncelikle merhaba bir aracıma cam filmi cektirecegim ve film cektirmeye gittigimde bana camın üzerinde önceden kalma kaynak sıcramaları oldugnu bunların cıkmıcagını ve film için bi sıkıntı teşkil etmicegini söylediler ama ufak tefek sıcramalarmıs ( araba kazalı degil bişi degil kaynaklık bi iş yapılmış olması imkansız tam anlamadım ) ben bu izleri ne ile cıkartabilirim falcatayla ufaktan denedim ama olmadı camıda çizmek istemiyorum yardımcı olabilicek varmı :S
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ziebart weya sonaxta bunla ilgili çalışmalar yapılıyor olabilir.bi görüşün isterseniz hadi abi yardımcı olur sana bu konuda
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
gsi_club ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
hiç ugrasma çikmaz.benim aracimda da var neler yaptiysam olmadi...
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Bostancı Ziebart' ta (Bostancı Sanayi köprü girişinde) Nuri bey'e sitemiz üyesi olduğunu söyle, kendisi bir baksın. olacak birşeyse uygun fiyatlı yapacaktır. olmayacak birşeyse zaten gerekeni söyler sana. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
kaynak izleri içerden nasıl oldu acaba?
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
valla kardeş öyle işçilik yapıyorlarki 2 yetkili servise baktırıldı anlamadılar kesnlikle iyi incelettr 2. el aldıysan kaynak olabilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |