![]() |
|
206 Ses Yalitimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2012 Saat 18:43 |
Sanırım XT ve Feline modellerinin yalıtımı çok daha iyi, bende x-design var, yolda misket olsa hissediyorum :)
|
|
![]() |
|
gsi_club ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konuyu okudum masallah bayagi bi ugrasilmis.maliyeti nedir bu islemi yapmanin.bana birisi öm atabilirmi? |
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Haşim AYAZ'ın hazırlamış olduğu konuya göz atabilirsiniz.
http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=13 Düzenleyen Murat - 27 Ocak 2010 Saat 21:40 |
|
![]() |
|
meandros ![]() 2. Vites ![]() ![]() 08 - Aralık - 1979 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2009 Konum: Aydın City Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
selamlar;
arkadaslar malum bilionus 206lar yol sesini baya bi içeri aliyor uygun yollu nasil bi ses yalıtımı yapabilirim izocam vb. maddelerle |
|
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |