![]() |
|
307 hdi hararet göstergesi konusunda yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozgurkso ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 13:28 |
Arkadaşlar merhaba 307 1.6 hdi aracımla hava 0 derece civarındayken 500 km uzun yol yaptım.Hararet 75 dereceyi geçmedi.Hatta karlı bir kesimde gaz kesince gösterge 50 derecelere kadar indi.Acaba bu normal mi?Yoksa termostatım açık kaldığından aracım ısınmıyor mu?Bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bi sorun oldugunu düşünmüyorum 75 i geçmemesi hele ki uzun yolda araç sürekli önden rüzgar alıyor normal gibi ama 50 ye indi diyorsunuz ben bi sorun olacagını sanmıyorum havalardan kaynaklı aracın önüne karton koyabilirsiniz rüzgarı engellemek adına
|
|
![]() |
|
ozgurkso ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Teşekkür ederim diğer 307 hdi lardada durum aynı diyorsanız sorun yok.
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
normal canını sıkma
|
|
![]() |
|
İlk defa peugeot kullanıyorum normal olabilir ama.Şimdiye kadar çok farklı araçlar kullandım hepsinde soğutma sistemi sıcaklığı ideal ısı aralığında tutuyordu.Sıcaklığın 50 derecelere düşmesinin motor performansını düşüreceği ve tüketimi artıracağını düşünüyorum.Peugeotun sistemi bana ilginç geldi.İlginize teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
performans hissedilmez derecede düşebilir, tüketim de artar. ama hararetten dolayı çıkaracağı masraftan iyidir diye düşünüyorum.
ben de normal olduğu görüşündeyim. Düzenleyen h_307 - 28 Ocak 2010 Saat 00:11 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benım hep 80 derece nıye bılmıyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |