![]() |
|
307 ön takımdan ses geliyor..... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 03:08 |
|||
arkadaslar son zamanlarda aracımın ön takımından lınnkk ve tıkk dıye tok bir ses gelıyor....Daha cok yalpa yapan yolda, kasısten inince, bazı bozuk yollarda ve hızlanıp ayağımı gazdan çekince gelıyor....2 ay once sanayıye gıtmiştim balata değiştirmeye o gun lıfte alıp bıkac ustaya baktırdım ön takımda sorunlu bır parca yok gayet sağlam dediler ama sesın kaynagını bulamadılar fazlada vaktım yoktu ılgılenemedım.son zamanlarda bu ses brz arttı bu hafta içinde detaylı bır sekılde baktıracagım araca Kafama takılıyor moralımı bozuyor Müziğin sesini acıp kendımi kandırmak istemiyorum daha fazla....Sizce neden kaynaklanır bu ses?
|
||||
![]() |
||||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Sanırım bu konuda fikir sahıbı olan kimse yok?
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
bende de 307 var aynı ses sanırım bendeki de ben çözdüm.ekolu bir ses gelıyor demi.amortisör üst rulmanları değiştirdim.istanbuldaysan beni ara 05053951907 furkan ben
|
||||
![]() |
||||
Rfk ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
|||
araçta yay varmı?
|
||||
Aşıksan vur saza,şöförsen bas gaza :)
|
||||
![]() |
||||
|||
ewt aracta yay var...2-3 gun once ustaya goturdum pejo erbabı bir ustaydı bu ....Ustanın bana dedıgı aracının on takımlarında herhangı bır sorun yok aracındakı spor yaylardan gelıyor bu ses yayların bırbırne vuruyordedi....Yaylara hortum gecırelım bı ara gel dedi....on takımlarda sorun yok dıyen 4uncu ustaydı bu....Aracımda kullandıgım yaylar FK 3.5cm
Bu konuda sizlerin görüşlerini alabılırmıyım acaba? |
||||
![]() |
||||
|||
maalesef eskişehirdeyim sesi orda olsam sesı dınletırdım belkı aynı sorundur ama on takım problemı deıl yaylardan gelıyor dedı ustalar..... |
||||
![]() |
||||
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
muhtemel yaylardandır hemşerim birde peugeot erbabı dediğin usta kimdir banda öyle bi usta lazımdam tavsiye edebilceğin
|
||||
![]() |
||||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|||
rot başı ve rot kollarına baktırmanızı tavsiye ederim... tak tak vuruntu yapıyordu bende de değiştirdim inan sürüş keyfi doruklara çıktı...
|
||||
![]() |
||||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
|||
hee aracım 307 xt bu arada...
|
||||
![]() |
||||
|||
sanırım yaylardan bakalım hortum gecırınce belli olacak hemserim KAREL OTO Gürbüz kara Buda adresi hemşerim referans olarak bnm arabayı tarif et yardımcı olur cok iyi bir ustadır.... http://www.servisnerede.com/servis/%C3%B6zel-servis/464/peugeot--eski%C5%9Fehir-karel-oto.html |
||||
![]() |
||||
|||
Rot, rot başları Z rot onların hepsıne bakıldı onlardan değilmiş..... |
||||
![]() |
||||
neo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
|||
benim eski araba audi de taktıgım yaylar da ses yapıyordu. paketinden hortumlu cıkmıstı. ama biz hortumu gecirmeden yayı takmıstık. ara ara nereden diye. hortumu taktık ses kesildi !!! :) eger senin yayların da hortumlu geldi ve takmadı isen hata yapmıssın.
|
||||
saygılar...
|
||||
![]() |
||||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|||
spor yaylar hortumlu satılıyor zaten. yanılıyor muyum? var mı tek yay kutulu.
|
||||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||||
![]() |
||||
|||
walla benım FK yayların kutusundan hotum cıkmadı o şekilde taktık Usta yaylardan gelıyor dıyor ama en ufak esnemede bile ses yaparmı ya yaylar?
|
||||
![]() |
||||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|||
sanırım yapıyor ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
ya eğer sorun kesınlıkle yaylardan kaynaklanıyorsa yayları değiştircem ama emin olamıyorum en iyisi öncelikle bi hortum gecirip sesi dınlemek..... |
||||
![]() |
||||
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
|||
bence de hortum geçir yaylarında herhangi bir sorun yok. hortum yoksa en ufak bir esnemede bile o ses gelir. sonuçta 4 tane yayın üzerinde 1300 kilo kocaman araba var en ufak harekette yaylar esniyor.
|
||||
![]() |
||||
|||
sağolasınn...yaylarım cunku daha yenı sıfır almıstım....4-5 aydır kullanıyorum yayları....Tek bır sorum olucak hortum buyuklugu ne kadar olmalı ve yaylara nasıl gecırılmelı ? komple yayları söküptemi ? |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |