![]() |
|
Bize özel Ziebart' ın Kampanyası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2010 Saat 02:35 |
Merhaba arkadaşlar;
Bugün Finansbank ın, MTV vergisini kendi bankaları aracılığı ile yatıranlara ücretsiz Ozonlama uygulamasını yaptırmak için Bostancı Ziebart' a gittim. Gerçekten de, ücretsiz olduğu için ilgi göstermezler diye düşünüyordum ki, tamamen yanılmışım. güler yüz, hizmet harikaydı. hatta ufak tefek ricalarımı bile kırmadılar. ben de pazarlama müdürü Nuri Bey in samimiyetine inanarak, sitemize özel fiyatlar talep ettim. aşağıda herkese uyguladıkları fiyat tabelasını göreceksiniz. bize yapılacak indirimleri de aşağıda belirttim. gitmeden önce bana PM atarsanız, daha da özel indirimleri veya extraları size bildiririm. ![]() ![]() ![]() işte sitemize özel fiyatlar : 1. Antibakteriyel Detaylı İç Temizlik : 299 değil, 199 TL. 2. Komple Detaylı İç ve Dış Temizlik : 419 değil, 379 TL. bu paketi alan üyemize Su İtici Ön Cam Kaplama ücretsiz 3. Detaylı Dış Temizlik :249 değil, 180 TL. Uygulamaların ayrıntılı yapılma şekilleri ve bilgileri için http://www.ziebart.com.tr/icerik.asp?id=878 Arkadaşlar, ayrıca buraya yazmakla bitiremeyeceğim, sürpriz ek indirimler, extra ücretsiz uygulamalar sizleri bekliyor. ilgilenenler lütfen PM den ulaşsın. NOT : Kampanya sadece Bostancı Şubesi için geçerlidir. Düzenleyen h_307 - 27 Ocak 2010 Saat 02:43 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende eskişehirdekine bı arkadasın arabasını almaya gıtmıstım gercekten cok ılgılenıyorlar vede özel ındırım yapıyorlar...
Düzenleyen coyote26 - 27 Ocak 2010 Saat 02:53 |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
guzel yer dah aoncede gorme fırsatım olmustu bakalım kısmetse gıdrız.
|
|
![]() |
|
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ziebart'ın bize özel, size özel, şuna buna özel bir fiyat mantığında olduğu bir gerçek ama, isim vermeden de Ziebart'a gidip aracınıza işlem yaptırmaya kalksanız yine indirim yapıyorlar.
Sağlam bir pazarlığa dahi gerek olmadan fiyat düşüyorlar. Örneğin; Komple Detaylı Temizlik ve Görünüm Koruma Sistemi 589 lira listede yazmasına rağmen bana verilen fiyat 400 lira oldu.Pazarlık yapmadığım halde beş dakikada inilen fiyat 400.Masanın üstüne 350 bıraksam bile razı geleceklerini de biliyordum.Boyanın üstünde oluşan bazı çizikleri ve lekeleri yok edemeyeceklerini, cila işleminden sonra bunların sırıtacaklarını filan söylediklerinde araca işlem yapmaktan vazgeçtiğim için yaptırmadım haliyle. Yani, şunu diyeyim size, X bir kişinin referansıyla gitsen den aynı, referanssız gitsen de aynı ![]() Denemesi bedava ![]() |
|
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
|
![]() |
|
gidecek olan, pm den yazsın. benim yolladığım arkadaş orada şok olacak.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |