![]() |
|
Araç değeri nedir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zaferpls ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2010 Saat 21:09 |
Arkadaşalar aracım 2000 model Şeytan Kırmızı1.6 XT 90 BG Sanrouflu (Araca sonradan çelik cant ,cd çalar, modifiyeli arka lambalar eklenmiştir ) çift hava yastığı ,yağmur sensörü,sis farları,hidrolik direksiyon,katlanır yan aynalar,merkezi kilit ,101000km de Aracı almak istiyen bi arkadaş var fiyatı hakkında bilginiz varmı?
Sadece arka bagaj kapağında ve sağ alt marşpiyelde boya var,değişen yok
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
13500-14500 arası diyorum...
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
zaferpls ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
fotoğraf ekliyecem ama ekliyemiyorum:) nesıl ekleniyor bilen varmı?
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
13.000 max. 13.500
|
|
A3
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
resim ekleme için aşağıdaki linki incele
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=1411&FID=55&PR=3&title=foruma-resim-ekleme-ve-İmageshack
|
|
A3
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim,şu dosya göndere nerden giriyordum onu bulamıyorum ( biraz teknoloji özürlüyümde)
|
|
![]() |
|
dosya gönder yok.
verilen linki mesaj yazdığın ileti kutusuna kopyalıyorsun o kadar.
resimleri imageshack etmeden boyutunu 800x600 yapmayı unutma..
|
|
A3
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |