![]() |
|
teyp çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2011 Saat 00:09 |
|
2000 model 206'dan emın degılım ancak bircok peugeot teybı-cdcaları cod ile calısmaz eskiler haric.Aracın şase numarasına göre kodlanması gerekir.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Su basliktaki cevaplara bak istersen: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12371&PID=174068&title=askerlik-bitti#174068 |
||
![]() |
||
aytacakoz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aytacakoz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
selamlar, tamirci aküyü değiştirmek için kutup başını söktü şu an bipper code istiyor banada yardımcı olabilir misiniz?
|
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
|
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
kardeşim sanırım teypi kitlemişsin kod denemişsin bunun çözümü şu teypi sök arkasındaki elektrik soketini sök yeniden tak kod girebilecek ekran gelicektir.kodu girip kullanabilirsin kolay gelsin
|
||
||
![]() |
||
qaan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
|
selam ,
teypte hiç hayat yok mu? elektrikçi alarmın sigortası diye yanlış bi sigortayı çekmiş olmasın? eğer teyp çalışıyorsa ve bipliyorsa yarım saat 1 saat bi zaman sonra kod girmene izin verecektir. olmazsa akü bağlantısını sök sonra tekrar tak teybi aç tekrar bekle ama teypte hiç hayat yoksa sigortalara bi bak umarım çözersin. |
||
![]() |
||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
arkadaşlar kodunu buldum teyp in ama error 3 yazıyor ekranda kodu giremiyorum n yapmam lazım
|
||
![]() |
||
|
mirak helal olsun
![]() |
||
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
normaldir. akü kutup başı çıktı mı teyp hemen kod ister.
n.guven@aktifiriyiloto.com bu mail adresine arabanızın şase numarasını yazarsanız size teybin kodunu hemen yollayacaklardır.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
arkadaşlar buakşam arabaya antifiriz koydurdum petrolde arabaya bindim araba çalışmadı başka arabadan takviye yaptırdım çalıştı araba alarm boozuktu kendi kendine devreye girdi elektrikçi geldi sigortasını söktü alarmın şimdi teyp iptal oldu benim araç 2000 206 xr kod istiyo bilen varmı bunların kodunu saygılar
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |