![]() |
|
206 sanfourlu araç BSI kısmına yağmur suyu alıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zaferpls ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2010 Saat 20:15 |
Arkadaşlar aracımın BSI kutusuna su girmiş,nerden ve nasıl girdiğini çözemiyoruz,tamir etmem veya değiştirmem durumunda dahi yoğun bi yağmur yağmasında arızayı tekrarlama olasılığı çok yüksek,gözle görünür bi şey yok ama BSI de yağmur suyu vardı temizlendi,yoğun bi yağmur yağdı arızayı tekrarladı...Acillll Yardım....
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ön cam fitilleri + Kapı fitillerini kontrol edin. |
|
![]() |
|
zaferpls ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ön cam fitilleri sağlam,kapı fitilleri sağlam
|
|
![]() |
|
BSI den çıkan kablolar aracın ön kaput bölümünün neresine çıkıyor,acaba o bölümlerdenmi su alıyor,o bölümlerden alıyorsa silikonla kapatabilirim diye düşünüyorum |
|
![]() |
|
???????????????????
|
|
![]() |
|
servisten bi usta motor kaputunu kaldırdığımızda silecek motorunun hemen üstündeki fitilden bahsetti onun çürümesi halindede bu sorun olabiliyormuş
|
|
![]() |
|
geçenlerde bi peugeot servisini aradım kaputu kaldırdığın zaman sol tarafta elekler bulunduğunu bu eleklerin tıkandığ zaman veya açıldığı zaman içeriye su alabileceğini söylediler,araç il dışında olduğu için henüz kontrol edemedim,bilginiz olsun arada bi kontrol ettirim yoksa araca su kaçabilir...
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar benim BSI kutusunada su girdiğini söylüyorlar tamir ettirip taktırdım ama nerden su aldığını bulamıyoruz araç şu an serviste ilk etapta sanroufu açtık sağ taraftaki contaların gittiğini bu nedenle burdan kaçak olduğunu söylediler ama BSI kutusu sol tarafta Sanroufta sağ tarafta bulunan canta kaçağı nedeniyle BSI kutusuna su girermi onlarda kesin bi şey diyemiyorlar , araca okadar su döküyoruz hiçi bi şekilde BSI kutusunun olduğu bölüme su gitmiyor nasıl su almış aklım almıyor.
Servis isterseniz ön göğüsüde sökelim diyorda kararsızım ön göğsün neresinden su alabilirki?
Bi arkadaşımız BSI kutusuna su girdiğini tamir ettirip su giren yeri izole ettiğini yazmışta nereyi izole ettiğini yazmamış,gözle görünür hiç bir şey yok,acaba BSI ye bağlanan kablolardanmı süzülüp girmiş,BSI kutusunu söktüğümüzde küflenme benzeri bi şey vardı birebir ıslaklık yoktu...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |