![]() |
|
307 1.4 hdi gösterge işaretleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2010 Saat 23:58 |
|
Merhabalar arkadaşlar. 1 ay önce 2003 1.4 hdi 307 aldım. böylelikle aranıza katılmış oldum. Fakat daha önce peugeut kullanmadığım için biraz acemisiyim açıkça.
Mesala kontağı açtığımda soğutma sıvısı kontrol ışığı ile mazot filitresinde su var uyarısı yanıyor. Araba çalışınca sönüyorlar , acaba bu normal mi? zaten bu iki gösterge yan yana duruyor. selamlar.
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aramıza hos geldınız..
tanısma topıcı acıp kendınızı tanıtsanız dha yararlı bılgıler edınebılırsınız |
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
aramıza hos geldınız..
|
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
araba çalışınca mı sönüyor yoksa kontağı açıp birkaç saniye bekledikten sonra mı sönüyorlar.??
|
||
![]() |
||
|
araba çalışınca mı sönüyor yoksa kontağı açıp birkaç saniye bekledikten sonra mı sönüyorlar.?? [/QUOTE]
Kontağı açıyorum 2-3 saniye içinde geri sönüyor ikisi. Çalıştırınca zaten yanmıyor.
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kontağı açıyorum 2-3 saniye içinde geri sönüyor ikisi. Çalıştırınca zaten yanmıyor. [/QUOTE]
Tamam o zaman herşey normal. Olması gerekente o zaten
Bu ışıklar + bobin şeklindeki kızdırma ışığı ve mazot seviye ışığı sönmeden marşa basmayın. Bütün ışıklar söndükten sonra güvenle aracınızı çalıştırabilirsiniz.
|
||
![]() |
||
|
Tamam o zaman herşey normal. Olması gerekente o zaten
Bu ışıklar + bobin şeklindeki kızdırma ışığı ve mazot seviye ışığı sönmeden marşa basmayın. Bütün ışıklar söndükten sonra güvenle aracınızı çalıştırabilirsiniz. [/QUOTE]
Teşekkürler, içim rahatladı.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |