![]() |
|
suspansıyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2010 Saat 21:47 |
abı ben on takım suspansıyonlarını komple degıstırdım ama hala on soldan ses gelıyor sen ce motor takazu olabılır mı yoksa dıreksıyon kutusundan mı kasıslere gırınce gelıyor
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın nedir
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
ses geliyor ama nasıl bir ses
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet nasıl bir ses?? vurma mı? gıcırtı mı?, yay var mı?
|
|
![]() |
|
gsi_club ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
bundan yazarak ben sonuca ulasacagimizi sanmiyorum.sizin için en iyisi en kisa zamanda isinden anlayan bir ustaya aracinizi göstermek gerekir.
|
|
![]() |
|
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
arabam 2000 model 106 quıcksılver
takırtı gelıyor amortısorlerı yenı degıstırdım ama galıba bır ustaya gıdeyım |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Bence bir ustadan ziyede taktırdığın yere git usta sor yapan kişiye yani |
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
z rotlara baktır bence
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ilk marşta srsıntı varsa motor takzudur aracı boşa at akarken yolda laka gir z rot kapıya yakın erden ses yapar
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
cukura girdiginde takırtımı yapıor?yapıorsa direksiyon kutusunu gözden gecittir.!!birde bizim 106 larda sol amortisörün sesini kesmemek imkansız diye duymustum genel bir hastalıkmıs ama bende hic ole bir ses olmadı. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |