![]() |
|
HeLezon Yay.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2010 Saat 13:18 |
Arkadaşlar aracımı satmak istediğim halde yinede biraz düşürmek istiyorum.. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum 3,5 taksam gözle görülür bi alçalma olurmu acaba.
Elinde çıkma olarak sağlam yay olan varsa düşünüyorum.
Herkesin kendine özgü bi fiyatı vardır teklifden çekinmeyin işime gelirse alırım gelmesse nasip deilmiş derim
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
kanka en güzeli 3.5 cm takılı we 5 cm takılı 106 resmin bulman gerekiyor görmen için çünkü arkaya 3 kişi binince sürtme kasislerde sorun 5 cmde olmaz diye biliyorum gökhan kardeşim sölemişti
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
resim degil malı canlı gormek lazım..bende 4 cmlk wardı gecenlerde sattım..aracın neydi 106nn hangi modeli?? |
|
![]() |
|
Ewet bende onu düşünüyorum elımde olsa yerle bır yapıcam arabayı ama malesef bazen sacma sapan yerlere gıtmemız ıcab edıyo sırf o yuzden bıraz yuksek kalsın dıyorum.. Örnek olarak gecenlerde cocugu yakacığa doktora göturuyorum adamlar bı kasis koymuslar ki hıc sorma valla nerden baksan zemınden yuksekliği sanırım 25cm vardı abartmıyorum harbıden dağ vardı sankı önumde böle yerlerde aracı düşük olanlar ne yapıyolar onu merak edıyorum ımkanı yok mesela mirağın arabası ordan gecmeye kalksa sanmıyorum yoldan gerı dönmesı gerekırdı :)
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
gel istersen 7.2 yerde 106m war coiloverlı cıkartim seni??
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
eger 3.5 cmlk takarsan fazla dusmez.ben gti aracıma 4 luk taktım istedigim gibi olmadı 15 gun sonra solugu maslakta aldım..bence 6lık yay bulabirsen onu tak derim hos durur.aracında zaten xs dodik derdin de yok bu konudada avantajın var karar senin..
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
106 da 5-6 cm en güzeli. bende 206 var 4 lük yay var, tümseklerde biraz zorlansamda çapraz veya güzergah değiştirme yöntemleriyle hallediyoruz bi şekilde ya da hiç geçmez dediğim yerde aracın altındaki koruma demirleri hafiften sürtüyor
|
|
![]() |
|
APO ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
şu an aracımda 6 cm omp var..yol tutuş mükemmel..basıklığını resimlerden görebilirsiniz..5,5 eıcbah taktık diğer 106 mıza görüntü fena değil ama yol tutuş süper olmadı yani..aynı araca 3,5 luk takmıştım berbat orjinal kalsın daha iyi ...kısacası 5,5 -6 cm olsun derim ben 3,5 hiç takma daha iyi ... benim tecrübelerim bunlar umarım aydınlatıcı olmuştur..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |