![]() |
|
göstergedeki motor arıza lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 Saat 20:46 |
aldıgım yeni aracı gösterdim tertemiz cıktı fakat şöyle bir durum var bu motor arıza ikaz lambası hiç yanmamıstı fakat son zamanlarda şöyle bir durum söz konusu misal veriyorum aracı kullanıyorum gene hiç bir sıkıntı yok aracı çalıstırıyorum bu ışık yanıyor bir müddet yanıyor misal 2 saat 1 saat filan daha sonra kendi kendine sönüyor neden anlayamadım ışık yandıgı zaman arabada hiç bir değişim yok bilgisi olan varsa birkaç kelam ederse sevinirim |
|
i
![]() |
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracta lpg var mı?
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın modelini ayrıntılı yazarmısınız?
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
aracımda lpg yok aracım 1.4 otomatik benzinli 2005 model 206 xline bu ışık bazen kendi kendine yanıyor arada bir yanıp daha sonra bir müddet sonra sönüyor bu yandıgı zaman arabayı kullanmam aracımın motoruna yada herhangi bir yerine zarar verirmi bilgilenmek istiyorum teşekkürler
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
aracı çalıştırırken gösterge panelindeki ışıkların sönmesini bekleyin ışıklar sönmeden marşa basmayın sorun devam ederse aracı cihaza bağlatın arıza orda belli edecektir kendini.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
zaten ben ona cok dikkat ederim kesinlikle ısıklar sönmeden marşa basmıyorum :S
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
o zaman arıza tesbit cihazına bağlanıcak araç motor arızası önemli dikkat et derim ihmal etme.
|
|
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
teşekkürler yarın gidip bağlatalım ozaman bakalım sıkıntımız neymiş
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
bişey değil ne demek tabi baktır ihmal etme.
|
|
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Planet 2000 i olan bi servise gidin.. Muhakkak bir hata düşmüştür. Hataya göre hareket edelim. Sadece ışın yanması için onlarca sebep var. |
|
![]() |
|
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
geçmiş olsun. bu hatayı sildirmezsen daha bir kaç ışığın daha yanacak sana söyliyim. özellikle air bag ışığı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |