![]() |
|
307 kalorifer peteği sökülmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 Saat 17:55 |
|
Arkadaşlar 307 için ön panelin sökülmesini forumlardan okudum. Acaba ön panel söküldükten sonra kalorifer peteğini şahin-doğanlarda da olduğu gibi kolayca sökülebilir miyiz? Hani sürekli ısınıp soğuyan bir mekanizma olduğu için yarın birgün boruları çatlar, patlar veya contası su kaçırabilir...Bu gibi durumlarda araçla fazla oynamadan veya bir başka kişiye oynatmadan nasıl çözebiliriz. Bir arkadaşım göğsü söktürdü çok garip sesler gelmeye başladı.
Yani illaki göğsü komple sökmek icap eder mi?
Bu konuda özellikle haşim ustanın yorumlarını merakla bekliyorum.
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
konu güzel. herkesin başına gelebilecek tarzda. haydi ustalar, bi el atın !
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Komple göğüsü sökmeden peteği değiştirmeniz imkansız. Çok zahmetli bir iş ve dikkatli yapılması gerekiyor. Malesef sonradan dikiş tutmadığı yönünde çok şikayet duydum.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
benim çift taraflı klima sağ taraf musluk değişmesi gerekiyordu. dişliyi yemiş. petek çıkması lazım dediler. tabi göğüs sökülecek. dokundurmadım. sıcağa aldık öyle biniyorum. yazın da soğuğa alırız. artık.
|
||
![]() |
||
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
|
benim 206 ım var. bendede petek tıkalı dediler. Sanayideki ustalar ön konsolun sökülmesi lazım dediler ben söktürmedim. daha sonra peugeot fatih yetkili servise gittim onlarda petek tıkalı dediler , ama konsolu sökmek yerine direksiyonun altına yatıp 5 dk da çıkardılar :) tabii 307 de konsol şekli buna izin veriyormu bilemem ama , konsol sökülmesi lazım dendiği halde sökülmeden çıktı. söküldüğünde ise en dikkat edilmesi gereken şey peteğe giden boruların ucundaki contalar. benimkiler yıpranmıştı o şekilde geri takıldı , yolda çıp çıp ayağıma antifriz damlattı sonradan değişti contalar.
|
||
![]() |
||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
307nin İşi Baya Ugraştırıcı..Kolay Gelsin..! |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
arkadaşlar işin aslını yetkili servisten öğrendik, ön göğüs sökülmeden petek çıkarılıyormuş.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
betermen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
|
selam hangi servisti acaba bu? ben dudulludaki yetkili servise gosterdim. Sökülmesi lazım dediler. |
||
![]() |
||
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
|
1 yıl önce açtığım konuyu karşımda görünce çok şaşırdım doğrusu.
size özelden yazdım ve ayrıca tıklayın :
Düzenleyen selcuk-307 - 19 Şubat 2011 Saat 14:29 |
||
![]() |
||
Aliihsan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2022 Konum: Kıbrıs Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
|
Merhaba 308 T7 Vti aracımın şöför kabinindeki paspaslar sürekli ıslanıyordu makiniste götürdüm kalorifer peteğinden geldiğini söyledi değişimi için göğüsün komple sökülmesi gerekiyormuş konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim göğüs sökülmeden değişimi yapılıyomu
|
||
![]() |
||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|
Değişir hocam o usta işi bilmiyor. |
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |