![]() |
|
206 sanrouf tahliye kanalı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zaferpls ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2010 Saat 21:40 |
peugeot 206 sanrouf tahliye kanalı hakkında bilgisi olan arkadaş varmı,bu kanal tam olarak nerde,tıkanmış olma ihtimali varda,tıkanmış olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim?
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O nedir?? anlayamadım.. Dış mekanizmanın altının karosör ile birleştiği ve montaj civatalarında sızdırmazlık paketi ve en üst hareketli panoda conta olur.
|
|
![]() |
|
zaferpls ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam çok bilimsel konuşmuşsun hiç bir şey anlamadım:)) şöyle seviyeme inebilsen ne iyi olurdu.
bu kanallar tıkanınca yavaş yavaş içeriye su alma ihtimali varmış,dikkat ediyorumda benim silecekeler genellikle yağmur yağdığı zamanlar sapıtıyor...
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bahsettiğim parçalar 7 grubu ve 6
![]() ![]() ![]() Düzenleyen hasimayaz - 15 Ocak 2010 Saat 22:01 |
|
![]() |
|
bazı araçlarda sanrouf su tahliye kanalları varmış,bu kanallar tıkandığı zaman alttan bi şiş yardımıyla bu kanalların açılabildiğini duymuştum,pejo dada böyle bi şey olabileceğini düşünmüştüm,bugün bayağı bi arabanın etrafındadolandımda öyle bi yer bulamadım:))
hocam bu arada araç içi tavan lambasınıda söküp su alıp almadığını kotrol etmek istedimde sökemedim onunla ilgili bi şema varmı elinizde,kırmaktan korktum bıraktım,yağmur sensörünün kaplosu tavandaki lambaya gidiyor,onuda kontrol etmem gerekiyor...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() işaretli yerden ince tornavida ile nazikce ayırın. Daha sonra döşeme çerçevesini tırnaklarından kurtararak sökün.
|
|
![]() |
|
hocam inan bende böyle sökebileceğimi tahmin etmiştimde,cesaret edemedim,yarın ilk işim o lambanın içini kontrol etmek olacak,şu arızayı tespit etmem gerekiyor,yeterince midemi bulandırdı. şu arkadaki tavanda bagaj kısmının üstünde hemen ortada bulunan antendende su alabileceğini söylediler,onu nasıl kontrol edebilirim ( tavandan baktığımda herhangibir olumsuzluk görünmüyor ) arabanın içinden baktığımda döşemelerde hiçbir nemlenme dahi yok,döşemeyi anten kısmına kadar nasıl sökebilrim? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Sökemezsiniz. O döşemenin montajı tek yönlüdür. Özel macun ile içten yapıştırılır. Sökmek isterseniz yüksek ihtimalle parçalanır.
|
|
![]() |
|
söyediğiniz iyi oldu Teşekkür ederim,yoksa yarın bayağı bi uğraşacaktım,desene araba sanrouftan su alırsa bütün tavan döşemesi değişecek bayağı bi maliyet olacak...
|
|
![]() |
|
usta şu yağmur sensörü bozuksa iptal ettirmek istersem gidip serviste beyindende pasiff hale getirmem gerekirmi?
yada yeni bir sensör aldığım zaman yine gidip serviste beyine tanımlama yapmam gerekiyormu,
serviste sordumda fiyatı 400 tl imiş.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Sigorta panosunda sigortası olması gerekiyor. Onu çekin veya sadece kablosunu sökün..
|
|
![]() |
|
şuan sigorta sökülü vaziyette kullanıyorum,en kısa zamanda servise gidecem,ama o sigortaya sadece silecekler bağlı değil,merkezi kilit,cam otomatiği,sanrouf hiçi birini kullanamıyorum,özellikle sinyalle olmadığı için riskli oluyor,idare edeceğiz artık
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
o güç sigortasıdır. Bir tanede sensör kontrol sigortası olacak. Kullanım klavuzunda yazar
|
|
![]() |
|
SENSÖR KONTROL SİGORTASIDA DİREKSİYONUN ALTINDA DEĞİLMİ?ORDAYSA TEK TEK DENİYEREK BULABİLİRİM. O SİGORTAYI SÖKERSEM SİLECEK ÇALIŞIDEĞİLMİ?SADECE SERSÖRMÜ PASİF OLACAK
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar bugun aracı servise soktum Aracın BSI kutusuna su kaçmıştı nerden su kaçtığını bulmaya çalışıyorlar,şansınızı Sanroufta deniyeceğiz 2 önde 2de arkada tahiye kanalı varmış bu kanalları kontrol edecekler bakalaım ne olacak burdanda bulamazlarsa göğüsü sökeceğiz,çok işimiz var cok bu su nerden gelmiş anlamadımgözle görünür hiç bir şey yokkk
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |