![]() |
|
cam filmi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2010 Saat 11:05 |
|
arkadaşlar aracıma cam filmi çektirmek istiyorum. araç siyah 206. 2. numara film düşünüyorum. cam filmine ne kadar vermeliyim? orta-iyi kalite ve iyi işçiliği olan bi yer arıyorum, fiyat olarak 100-150 arası bişey düşünüyorum sonuçta siyah naylon folyo, 300 400 çok uçuk rakamlar. nette bostancı sanayide bostancı tuningi duydum. orası nasıldır yaptıranınız bileniniz var mı? anadolu yaksında yer önrisi olan varmı???
|
||
![]() |
||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Filmler kalite kalite ayrılıyor bildiğim kadarıyla ondan pahalı ucuz film çekersin çizilir, güneşte rengi atar, yapışkanı atar vs. ben olsam kaliteli bişey yaptırırdım sonuçta 1 kere çekilecek bu :)
|
||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
|
||
Bakalım Kim Önce Dönücek |
||
![]() |
||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
ya aslında doğru sölüyosunda ortada bi gerçek var 2 metrekare naylon folyola 300 lira para vermek çok saçma. filmin maliyeti ne ki ne istiyoalr. bana göre filmde markaya para alıyolar kaliteye değil. o filme verceğim paraya arabaya daha kalıcı istediğim zaman çıkartabileceğim bi şey alırım ;) şöle 100 150 hatta max 200 e kadar yeter filme fazlası gereksiz.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
şuan film yaptırmanızı tavsiye etmiyorum yeni değişen trafik müdürü tüm filmli arabalara ceza kesiyor çok koyu olursada bağlıyor haberin olsun. film işine gelincede kaliteli yaptırman arabanı cok uzun süre kullanıcaksan tavsiye ederim. yoksa ucuz birşey yaptırsanda olur. ucuz filmlerin maliyeti az oldugu için 150 civarına cekerler. uzun vadede kullanıcaksan göze hos gelmesi işçiliğin iyi olması döşemeleri koruman ve yazın rahat etmen adına kendi getirttiğimiz film olan LLumar yaptırmanı tavsiye ederim. Filmdede sana indirim yaptırabilirim düşünürsen.
|
||
![]() |
||
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
|
gökhan bu söledin llumarı nerde kaç paraya yapiolar?soran arkadaşlar war soruyorum araştırıyorum
|
||
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
özel mesaj attım.
|
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ümraniyede garage diye bir yer var ben orada yaptırdım yarın öbür gün resimleri ekliyecegim 2 numara cektirdim fiyatı deişiyor kalitesine göre ben orta kalitede yaptırdım tavsiye ederim bilginize adresi ve numarasını vereyim mithatpaşa caddesi no 151 bp benzincisinin karşısında 0216 335 98 65
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
aga eski bi söz vardır, zengin miyim ucuzunu alayım diye. Bu da aynen o hesap
|
||
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
||
![]() |
||
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
|
Llumar 35
hafif aynalı hafif siyah tavsiye ederim |
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
benim aracın birkaç resimini koyayım gerci havalar bu aralar cok kötü yagmurlu yagmurlu anca bukadar cıktı idare edin camların dış yüzeyini bezle sildim fakat suan biraz içerdende kirli ççünkü yeni çektirdigim için 3 4 gün camları indirme silme öle dursun dediler o yüzden daha temizleyemedim filmler 2 numara en kalitelisini yaptırmadım elgard marka (yanlıs yazmıs olabilirim elguard da olabilir oyle birşeydi) buyrun :)
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
anadolu yakasında elif tunıng googledan bak tam adresini al işçilik kalite onlarda galiba referans araçları çok sitelerinde.
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
|
yawruaslan fiyat nedir?çok süper olmuş.güle güle kullan
Düzenleyen shamed - 20 Ocak 2010 Saat 08:26 |
||
||
![]() |
||
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
|
Sonuçta siyah folyo ![]() Düşüncemiz bu olmamalıdır bence.Pazardan domates bile alırken " domates domatestir, al gitsin " demiyoruz neticede.İyisini ve uygun fiyatlı olanını almaya gayret gösteriyoruz ![]() İlk gördüğün aksesuarcıya gidip camları film kaplatmak doğru değildir.Tavsiye edilen bir noktaya gitmek uygun olanıdır.X bir aksesuarcıda film kaplatan birisinin % 50 şansı vardır, ya ağzı yanacaktır ya da çok memnun kalacaktır.Memnun kalan şahıs yönlendirir zaten oraya ![]() Film kaplanırken bazı yerlerde, özellikle işin acemileri cam başlangıç noktasında 4-5 milim boşluk bırakırlar, asla sıfır olmaz diye.Yanlıştır.Kaplanan film camla bütünleşmelidir, hiç ara olmamalıdır ve bakan bir şahıs film olduğunu kolay kolay anlamamalıdır.En azından camın üzerinde emenetmiş gibi sırıtmamalıdır. ![]() ![]() ![]() |
||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||
![]() |
||
|
haklısın can teşekkürler bilgilerin için saolasn buna dikkat ederim
düzeltme:Can abi genç göründüğün için can dedim yaş büyükmüş kusura n abi resimlerde ufak bakma abi. Düzenleyen shamed - 20 Ocak 2010 Saat 11:45 |
||
||
![]() |
||
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
|
Rica ederim Samet Ağabey ![]() ![]() |
||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||
![]() |
||
|
yawruaslanın yaptırdığı güzel, fiyat olarakta oldukça iyi. tamam işçilik iyi olsun diyorum zaten. ama 3m, ziebart ya da sonaxa gidince 300-400 lira fiyat çekiyolar. o paraya cam filmi yaptırcağıma arabaya chip yaptırırım daha mantıklı ;)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
inan işçilik çok iyi zaten tanıdıgım bildigim bir ahbabımda çektirdim 206ların arka camlarını bilirsiniz hafif yumurta gibidir 2 kişi filmleri yaptılar ön sag sol arka sag sol camları bir kişi yaptı sadece arka camı bir kişi yaptım 4 cam için çok ugrastı arkadaş fakat en arka camı yapan abim öyle ugrastıki görmeniz lazımdı tam olarak 2.5 yada 3 saat ugrastı dedigine göre bu 206ların arka camı bombeli oldugundan tek filmle yapmak cok zormus cogu 2 parça olarak yapar diyor tek film yapmak için cok ugrastı güzel olsun istedik filmi cama göre şekillendirme ısıtma filan baya bi ugras gerektirdi ve sonunda ortaya bu güzellik çıktı birazdan gene gidecegim bir ziyarete filmlerin son rotuslarını yaptırayım orda resimlerini daha güzel cekerim camlarıda indirir bakarım kac mm bosluk varmıs :)
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
aynen benim camlarda bu şekilde boşluk yok :)
|
||
i
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |