Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - cam filmi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

cam filmi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berko Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Temmuz - 1988

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: cam filmi?
    Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2010 Saat 11:05
arkadaşlar aracıma cam filmi çektirmek istiyorum. araç siyah 206. 2. numara film düşünüyorum. cam filmine ne kadar vermeliyim? orta-iyi kalite ve iyi işçiliği olan bi yer arıyorum, fiyat olarak 100-150 arası bişey düşünüyorum sonuçta siyah naylon folyo, 300 400 çok uçuk rakamlar. nette bostancı sanayide bostancı tuningi duydum. orası nasıldır yaptıranınız bileniniz var mı? anadolu yaksında yer önrisi olan varmı???
Yukarı Dön
FTH Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı FTH Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2010 Saat 11:13
Filmler kalite kalite ayrılıyor bildiğim kadarıyla ondan pahalı ucuz film çekersin çizilir, güneşte rengi atar, yapışkanı atar vs. ben olsam kaliteli bişey yaptırırdım sonuçta 1 kere çekilecek bu :) 
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005
207 Millesim   2009
207 GT   2009    
VW Scirocco white ed. 2017
206 CC SİYAH 2003
206 CC GRİ 2004
Yukarı Dön
shamed Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
31 - Mart - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı shamed Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2010 Saat 11:41
Orjinalini yazan: quiksilver quiksilver Yazdı:

Filmler kalite kalite ayrılıyor bildiğim kadarıyla ondan pahalı ucuz film çekersin çizilir, güneşte rengi atar, yapışkanı atar vs. ben olsam kaliteli bişey yaptırırdım sonuçta 1 kere çekilecek bu :) 
yer adres sölersen fiyat sölersen tanıdığın çektirdiğin yer warsa arkadaş yaptırır belki
Sen Giderken Ben Dönüyodum Diyenler! Bir Gün Beraber Yürüyelim

Bakalım Kim Önce Dönücek
Yukarı Dön
berko Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Temmuz - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2010 Saat 12:07
Orjinalini yazan: quiksilver quiksilver Yazdı:

ya aslında doğru sölüyosunda ortada bi gerçek var 2 metrekare naylon folyola 300 lira para vermek çok saçma. filmin maliyeti ne ki ne istiyoalr. bana göre filmde markaya para alıyolar kaliteye değil. o filme verceğim paraya arabaya daha kalıcı istediğim zaman çıkartabileceğim bi şey alırım ;) şöle 100 150 hatta max 200 e kadar yeter filme fazlası gereksiz.
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2010 Saat 13:00
şuan film yaptırmanızı tavsiye etmiyorum yeni değişen trafik müdürü tüm filmli arabalara ceza kesiyor çok koyu olursada bağlıyor haberin olsun. film işine gelincede kaliteli yaptırman arabanı cok uzun süre kullanıcaksan tavsiye ederim. yoksa ucuz birşey yaptırsanda olur. ucuz filmlerin maliyeti az oldugu için 150 civarına cekerler. uzun vadede kullanıcaksan göze hos gelmesi işçiliğin iyi olması döşemeleri koruman ve yazın rahat etmen adına kendi getirttiğimiz film olan LLumar yaptırmanı tavsiye ederim. Filmdede sana indirim yaptırabilirim düşünürsen.
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
shamed Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
31 - Mart - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı shamed Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2010 Saat 13:15
gökhan bu söledin llumarı nerde kaç paraya yapiolar?soran arkadaşlar war soruyorum araştırıyorum

Bakalım Kim Önce Dönücek
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2010 Saat 13:25
özel mesaj attım.
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
yawruaslan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yawruaslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2010 Saat 23:07

ümraniyede garage diye bir yer var ben orada yaptırdım yarın öbür gün resimleri ekliyecegim 2 numara cektirdim fiyatı deişiyor kalitesine göre ben orta kalitede yaptırdım tavsiye ederim bilginize adresi ve numarasını vereyim

mithatpaşa caddesi no 151 bp benzincisinin karşısında 0216 335 98 65
i my quick !
Yukarı Dön
ErkanKurnaz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErkanKurnaz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2010 Saat 23:40
aga eski bi söz vardır, zengin miyim ucuzunu alayım diye. Bu da aynen o hesap
Erkan KURNAZ

1982/ERZURUM

0 RH +

NİLÜFER/BURSA
Yukarı Dön
Kifanhom Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Kifanhom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2010 Saat 23:01
Llumar 35
hafif aynalı hafif siyah
tavsiye ederim
fn2
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yawruaslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2010 Saat 02:03
benim aracın birkaç resimini koyayım gerci havalar bu aralar cok kötü yagmurlu yagmurlu anca bukadar cıktı idare edin camların dış yüzeyini bezle sildim fakat suan biraz içerdende kirli ççünkü yeni çektirdigim için 3 4 gün camları indirme silme öle dursun dediler o yüzden daha temizleyemedim filmler 2 numara en kalitelisini yaptırmadım elgard marka (yanlıs yazmıs olabilirim elguard da olabilir oyle birşeydi) buyrun :)

i my quick !
Yukarı Dön
deniz_206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
26 - Mayıs - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı deniz_206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2010 Saat 03:05
anadolu yakasında elif tunıng googledan bak tam adresini al işçilik kalite onlarda galiba referans araçları çok sitelerinde.
206 PANAROMIC 1.4 benzinli   34 BR 4985

0535 648 84 68
Yukarı Dön
shamed Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
31 - Mart - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı shamed Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2010 Saat 08:11
yawruaslan fiyat nedir?çok süper olmuş.güle güle kullan

Düzenleyen shamed - 20 Ocak 2010 Saat 08:26

Bakalım Kim Önce Dönücek
Yukarı Dön
Can Düzyatan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Can Düzyatan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2010 Saat 09:44
Orjinalini yazan: berko berko Yazdı:

arkadaşlar aracıma cam filmi çektirmek istiyorum. araç siyah 206. 2. numara film düşünüyorum. cam filmine ne kadar vermeliyim? orta-iyi kalite ve iyi işçiliği olan bi yer arıyorum, fiyat olarak 100-150 arası bişey düşünüyorum sonuçta siyah naylon folyo, 300 400 çok uçuk rakamlar. nette bostancı sanayide bostancı tuningi duydum. orası nasıldır yaptıranınız bileniniz var mı? anadolu yaksında yer önrisi olan varmı???

Sonuçta siyah folyo

Disapprove

Düşüncemiz bu olmamalıdır bence.Pazardan  domates bile alırken " domates domatestir, al gitsin " demiyoruz neticede.İyisini ve uygun fiyatlı olanını almaya gayret gösteriyoruzGülme

İlk gördüğün aksesuarcıya gidip camları film kaplatmak doğru değildir.Tavsiye edilen bir noktaya gitmek uygun olanıdır.X bir aksesuarcıda film kaplatan birisinin % 50 şansı vardır, ya ağzı yanacaktır ya da çok memnun kalacaktır.Memnun kalan şahıs yönlendirir zaten orayaGülme

Film kaplanırken bazı yerlerde, özellikle işin acemileri cam başlangıç noktasında 4-5 milim boşluk bırakırlar, asla sıfır olmaz diye.Yanlıştır.Kaplanan film camla bütünleşmelidir, hiç ara olmamalıdır ve bakan bir şahıs film olduğunu kolay kolay anlamamalıdır.En azından camın üzerinde emenetmiş gibi sırıtmamalıdır.

Can Düzyatan

1972

B rh +

İzmir
Yukarı Dön
shamed Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
31 - Mart - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı shamed Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2010 Saat 09:55
haklısın can teşekkürler bilgilerin için saolasn buna dikkat ederim

düzeltme:Can abi genç göründüğün için can dedim yaş büyükmüş kusura n abi resimlerde ufak bakma abi.

Düzenleyen shamed - 20 Ocak 2010 Saat 11:45

Bakalım Kim Önce Dönücek
Yukarı Dön
Can Düzyatan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Can Düzyatan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2010 Saat 10:03
Orjinalini yazan: shamed shamed Yazdı:

haklısın can teşekkürler bilgilerin için saolasn buna dikkat ederim

Rica ederim Samet AğabeySırıtmaSırıtma
Can Düzyatan

1972

B rh +

İzmir
Yukarı Dön
berko Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Temmuz - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2010 Saat 10:06
yawruaslanın yaptırdığı güzel, fiyat olarakta oldukça iyi. tamam işçilik iyi olsun diyorum zaten. ama 3m, ziebart ya da sonaxa gidince 300-400 lira fiyat çekiyolar. o paraya cam filmi yaptırcağıma arabaya chip yaptırırım daha mantıklı ;)
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yawruaslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2010 Saat 12:28
inan işçilik çok iyi zaten tanıdıgım bildigim bir ahbabımda çektirdim 206ların arka camlarını bilirsiniz hafif yumurta gibidir 2 kişi filmleri yaptılar ön sag sol arka sag sol camları bir kişi yaptı sadece arka camı bir kişi yaptım 4 cam için çok ugrastı arkadaş fakat en arka camı yapan abim öyle ugrastıki görmeniz lazımdı tam olarak 2.5 yada 3 saat ugrastı dedigine göre bu 206ların arka camı bombeli oldugundan tek filmle yapmak cok zormus cogu 2 parça olarak yapar diyor tek film yapmak için cok ugrastı güzel olsun istedik filmi cama göre şekillendirme ısıtma filan baya bi ugras gerektirdi ve sonunda ortaya bu güzellik çıktı birazdan gene gidecegim bir ziyarete filmlerin son rotuslarını yaptırayım orda resimlerini daha güzel cekerim camlarıda indirir bakarım kac mm bosluk varmıs :)
i my quick !
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yawruaslan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2010 Saat 13:18
Orjinalini yazan: Can Düzyatan Can Düzyatan Yazdı:

Orjinalini yazan: berko berko Yazdı:

Sonuçta siyah folyo

Disapprove

Düşüncemiz bu olmamalıdır bence.Pazardan  domates bile alırken " domates domatestir, al gitsin " demiyoruz neticede.İyisini ve uygun fiyatlı olanını almaya gayret gösteriyoruzGülme

İlk gördüğün aksesuarcıya gidip camları film kaplatmak doğru değildir.Tavsiye edilen bir noktaya gitmek uygun olanıdır.X bir aksesuarcıda film kaplatan birisinin % 50 şansı vardır, ya ağzı yanacaktır ya da çok memnun kalacaktır.Memnun kalan şahıs yönlendirir zaten orayaGülme

Film kaplanırken bazı yerlerde, özellikle işin acemileri cam başlangıç noktasında 4-5 milim boşluk bırakırlar, asla sıfır olmaz diye.Yanlıştır.Kaplanan film camla bütünleşmelidir, hiç ara olmamalıdır ve bakan bir şahıs film olduğunu kolay kolay anlamamalıdır.En azından camın üzerinde emenetmiş gibi sırıtmamalıdır.

aynen benim camlarda bu şekilde boşluk yok :)
i my quick !
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 232 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 414 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 258 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 14578 23 M.Emin
konu icon 508-Fren Sistemi Arızası son mesaja git 17195 16 tga508
konu icon 307 klima yönlendirme sorunu son mesaja git 477 0 KerimSahin
konu icon 206 Akü ŞArj Problemi son mesaja git 821 0 rekasparov
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 5238 1 efe24
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 3000 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4879 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 569 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 8316 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 1101 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 1284 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 732 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5943 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 757 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 531 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 1224 0 Xbulut46
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
rekasparov 1
muratatalay 1
KerimSahin 1
tga508 1
M.Emin 1
Şmşk 1
Ozgur30 1
berkancelik 1
Burak307xsi 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English