|
106 Ön kapı hoparlör kablusu değişimi Hk. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
MertCakbak
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2010 Saat 21:43 |
Selam arkadaşlar.106 Quicksilver aracımın ön kapı haparlörlerinin kablosunu daha kaliteli bir kablo ile değiştirmek istiyorum fakat kapıda ki soketten bu yeni kabloyu geçirmek biraz problemli.Daha önce bu tür uygulama yapan yada fikri olan varmı teşekkürler
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Hiç oynama.. dikiş tutmuyor.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu işin ustalarına yaptırmakta fayda var. bencede hiç dokunma
|
|
MertCakbak
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
|
Valla haklısınız bu işin ustalarına bırakmak lazım fakat izmirde usta bulmak zor heh tamam bulduk ustayı diyorsunuz fakat o da bin bir naz ile iş yapıyor açıkcası paranızla rezil oluyosunuz.Ben buradaki ustaların yapılmaz olmaz hiç uraşma dedikleri bir çok şeyi kendim yaptım :D.Ama sizler olmaz diyorsanız kafamdan silip atıcam.Belki aranızda başına böle bir şey gelmiş ve uygulamış olan varsa öğrenmek isterim.
Haşim bey evet dediğiniz gibi ben söktüm ve parçayı görünce hayallerim suya düştü çok zor bir parça delsen olmaz çıkarsan olmaz bir ümit sizlere sorayım dedim.Belki aramızda bu konuya çözüm bulan olmuştur.
|
|
MertCakbak
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
|
Bütün 106 sahipleri orjinal kabloyumu kullanıyor değiştiren yokmu :D
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vallahi bende mid takımı vardı kablolarda sorun yoktu şimdi normal hoparlör koyacağım bakalım nasıl durumlar :)
|
|
MertCakbak
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MertCakbak
|
Kendi kablolarının kalitesi tartışılır.Bende daha iyi bir kablo çekmek istiyorum ama tıkandım kaldım
|
|
Aytaç
2. Vites GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benimki Orjinal Ne Yalan Soliiiim |
|
mehmetaydinpug
2. Vites 13 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetaydinpug
|
Bencede çalışıyosa hiç kurcalama bırak orjinali kalsın derim
|
|
2000 106 Quicksilver
HAYAT SENİNLE GÜZEL PUG |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |