![]() |
|
alınık 106 veya 206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2010 Saat 20:46 |
selam arkadaşlar
kayınpederime 106 quık yada 206 bakıyoruz bütçemiz 7 ile 9 bın tl arasıdır 306 da olabılır arkadaşlar
şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guncel yok mu satan eden birisi :)
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla Mirak senin kayınpedere verelim bir 306 hemde şeytan kırmızı ama biraz çıkmak lazım rakam |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Pazar günü bakarsın araca
![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
9 a 206 biraz zor olsada temiz olacağını sanmam
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
emin in quiki alın konusun.
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
sattığını bilmiodum abi bulalım sana güzel bi 206 :)
bu arada anlaşırsınız siz mirak'la.
biraz o çıkar biraz sen inersin ortada buluşursunuz.
hem yabancıya gitmemiş olur,hem bildik araba alınmış olur..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bakalım Emin benim de derdim 206 almak ama beyaz ya xt modeli yada hdi şartlarım var nedenine gelince 306 alma sebebim geçen sene beyaz meleğim 206 yı perte çıkardıktan sonra kaskodan elime geçen paranın kalan kısmıyla alabileceğim en ideal araba olmasından dolayı maximum 3-4 ay binerim diye almıştım sonra biraz daha para denkleştirip 206 alırım dıyordum tabi evdeki hesap çarşıya uymadı bende acele etmedim 306 yı satmaktan hep ilan aktif ama fiyatta düşme yapmıyordum ama Mirak' a neden olmasın |
|
Hakan GÖKDEMİR
|
![]() |
|
gti tamponu olsaydı olabilirdi :)))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
![]() ![]() ![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mirak, tamponu hallederiz. o kolay. siz alın verin, ekonomiye can verin. hem kocaman adam napacak 106 yı falan? 306 ideal.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Kayınço askerden gelecek Hadi abi. 106 Quik bakınıyorum ben. 306 da olabilir dedi. Bakalım nasip kısmet işleri bunlar.
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
mirak düşünürsen kuzenimin arabası gözü gibi bakar tertemiz daha üstündeki orjinal boyası bakımlarını daha yeni yaptırdı masrafsız paraya sıkıştı ondan satıyo malum kredi kartı benden tavsiye :)
http://www.sahibinden.com/!sok_sok_sok!_sorunsuz_firsati_kacirma_!106_34_fb_0057_ruhsat_-08WQQaXQQ18028748WQQpXQQdisplayitem Düzenleyen HakanGokdemir - 15 Ocak 2010 Saat 17:31 |
|
![]() |
|
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
9 milyara 206'mı :S aldığın arabanın heralde son sahibi olmak istiyosun.
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
beyaz düşünmeseydin bnmkini verirdim abi sana hdi
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Acele Etmeyin Mirak Bakarız Arastırırız Düşeşe Çıkıyo Arada Bir..!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |