![]() |
|
Nikelaj sökülmesi .. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bpj96 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2010 Saat 12:34 |
Ön panjurda bulunan aslan logosunun nikelajı sökülüyor ne yapabilrim , lütfen yardım şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınız nedir
|
|
![]() |
|
bpj96 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
2006 model 206 tek kapı
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yenisini al..
|
|
![]() |
|
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
Geçmiş olsun dostum aslan armasının yapısı plastik olduğu için yapabilecek birşey yok. Yenisini almanı tavsiye edebilirim fakat alırken dikkatli olmanda fayda var çünki piyasada aslan armasının orjinali yok gibi birşey. Piyasadan alacağın armada aynı sıkıntıyı sürekli yaşarsın yetkili servisler bu armayı yurt dışından getirtiyorlar diye biliyorum, biraz pahalı olur ama iki ayda bir 5-10 TL vermektense bir defada 50-100 TL vermek daha mantıklı diye düşünüyorum. Fiyatı nedir bilmiyorum 50-100 derken temsili atmasyon bir fiyat verdim. Ama arma almaz da arabayı satarken 5 TL verir alırım diye de düşünebilirsin. Tekrar geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
bende tamamını kazı değişik renk uygulaması yap
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
benimde bi kazam olmuştu yetkili serviste değiştirmiştim. ön arma 35,99 lira
|
|
![]() |
|
verdiğiniz tavsiyelerden dolayı teşekkür ederim arkadaşlar , evet almak istedim ama bana 45 tl gibi bir fiyat verdiler biraz pahalı geldi bana , ama harun'un verdiği fikir hiçde fena değil hanii bu konuda nasıl bir çalışma yapabilirim sence ? |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
abi nikelajı tamamen sökmek le başlayabilirsin daha sonrada ince zımparayla yüzeyi temizle boyaya hazır hale getir sonra plastik astarı ve boyaya bakar =) |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sağolasın harun , arabam beyaz renkte sizce ne renk yapabilirim aslında bu konuda haşim ustanında fikrini almak isterim her şeyden her parçadan mucizeler yaratabiliyor , gerçekten başarılıbirii , evet Haşim usta ; konu üzerinde fikrinizi söylermisiniz lütfen .
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
araba beyaz ise kırmızı güzel olur
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
kırmızı
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |