![]() |
|
Benzin gösterge ışığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2010 Saat 19:46 |
Aracımın benzin göstergesi çalışıyor fakat benzin azalınca yanan sarı ışık yanmıyor acaba nedendir...¿ßi kaç yerde okudum pejolarda bu sorunun olduğunu depoyu fulleyince düzeldiğini söylüyorlar sizce neden olabilir?
Düzenleyen shamed - 21 Ocak 2010 Saat 08:38 |
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slm kardeş arabama 65 milyondan az benzin atınca benzin göstergesi yükselmiyor bunun sebebini bana açıklarsan sevinirim kolay gelsin
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Güncel :(
|
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sende yanmıyor bende hiç sönmüyor :D anlamıyorum daha dün degil ondan önceki gün 20 lira benzin koydum hiç bi yere gitmedim diyebilirim 10 km yaptım yapmadım daha sonra dünde 20 lira koydum dünde 10 km yaptım say ısık bir türlü sönmüyor hala yanıyor :D anlamadım benzindemi bi sorun var yoksa bnm araba 20 20 begenmiyormu :D normalde arabada suan yaklasık 30 liralık benzin vardır ama ısık sönmüyor :D
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
simsiyah ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
benim benzin ışıgı yandığında da 50 liralık benzin koy ışık sonmuyor :) yola gidiyosun hala yanıyor arkasından bi 50-100 daha koyuyosun bır anda oncekı benzınıde görüyor ve depo normale donuyor :)
|
|
![]() |
|
anlamadım gitti haşim abi söledi sanırım ampul weya soketlerden kaynaklanıyor olabilir dedi.Eğer onlarda sorun yoksa benzin şamandırasını değiştirmem gerekiyor sanırım
|
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen benimkide böyle :D koyuyorsun sönmüyor mesela 2 gündür 20 20 koyuyorum sönmüyor bi gidip bi 20 daha koysam benzim bi çıkıyor gercek yerine geliyor anlam veremedim o ısık yandıkca ve ben 20 20 benzin koymaya devam ettikce oda sönmemekte ısrar ettikce moralim bozuluyor yaw :D
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
ßendeki tek sorun ve kusur benzin azaldıkça uyarı ışığı yanmaması.ßende ne kadar benzin kaldığını falan anlamıyorum gösterge çalışıyor
|
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
sendeki iyi yine , benim gösterge hemden kötü. kırmızıya gidiyor geri geliyor. kafasına göre indiglow kadran var ya bende ondan :) kırmızıya geldi mi ateşliyorum 10 tl lik benzin :)
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
benim depo hep ısıkta al kafana göre samet:D
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |