![]() |
|
Opel Astra - 2010 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2010 Saat 02:24 |
Engine Location Front Drive Type Front Wheel Weight 1373 kg | 3027.5 lbs Introduced At 2009 IAA Frankfurt Motor Show Engine Engine Configuration I Cylinders 4 Aspiration/Induction Normal Displacement 1398.00 cc | 85.3 cu in. | 1.4 L. Horsepower 100.00 BHP (73.6 KW) @ 6000.00 RPM Torque 130.00 NM (95.8 Ft-Lbs) @ 4000.00 RPM HP to Weight Ratio 30.3 LB / HP HP / Liter 71.4 BHP / Liter Compression Ratio 10.5 : 1 Standard Transmission Gears 5 Transmission Manual Dimensions Standard Payload 497.001 kg Fuel Capacity 56.0 L Seating Capacity 5 Doors 4 Exterior Length 4419.001 mm | 174 in. Width 1814.001 mm | 71.4 in. Height 1510.001 mm | 59.4 in. Wheelbase 2685.001 mm | 105.7 in. Front Track 1544.001 mm | 60.8 in. Rear Track 1558.001 mm | 61.3 in. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel araba. param olsa alırdım ve 5 yıl binerdim.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ıc tasarım olmus cok guzel dısını beynmedım
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
iç tasarımı iyi olmuş
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok sert olmuş, ben beğendim walla
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
audiden kopyalamışlar gibi
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Aracı yakından görün resmen kopyalama war nissan golf audi vb araçların toplanmış son hali...
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
GürbüzBAYRAM ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2009 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GürbüzBAYRAM
Dış görüntüsünü sevmedim mazda3 havası var sanki.. İç dizayn güzel iddialı duruyor.. |
|
Gürbüz BAYRAM
1980 / Üsküdar / İSTANBUL A Rh+ 206 XR Tabiki FENERBAHÇE!!! “Cehennemde odun bulunmaz, herkes yakacağını kendisi getirir!" |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
CHEVROLET CRUZE GİBİ AYNI KOKPİTİ..ORTAK OLDUKLARI İÇİN SANIRIM..DİREKSİYON MÜTHİŞ
|
|
![]() |
|
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Aynen iç tasarım süper.
|
|
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
1400 KG VE 1.4 CC 100 HP BEENMEDIM
|
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
ewet ewet begendim
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
dışı sanki yeni kasa fiestaları anımsatmış
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
içi fena degil, dış tasarım ise tam manasıyla hayal kırıklıgı..yeni astra söylentileri dolaşırken çok daha radikal bşy olur diye düşünmüştüm..yuvarlak hatlı bişey çıkmış ortaya begenmedim açıkcası..Paylaşım için teşekkürler
Düzenleyen Eren - 11 Ocak 2010 Saat 03:06 |
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Dış görünüm olarak beğenmedim.
İçi güzel olmuş ama. |
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
1400 kg araba, atmosferik ve 100 bg
hadi kızım yürü bakiim demekten dilinde tüy biter insanın |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
|
![]() |
|
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Opel sağlam araba yapar. 98 model astra vardı bende. Şimki bir çok araca taş çıkartırdı. Bakalım 307 astrayı unutturabilecekmi bana.
|
|
![]() |
|
True307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
dışı audididen kopyalamışlar cidden
ama iç tasarımı harika ve çok etkileyici cidden :)
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
dün bayide yakından inceleme fırsatı buldum ve içini beğendim doğrusu..
|
|
A3
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |