|
Led Tavan Lambası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2010 Saat 23:55 |
kondansatörleri ekledimki yavaş yavaş karararak sönsün diye.sonra baktım voltaj düşünce kimi önce sönüyor,kimi sonra.gıcık bir görüntü oluyordu.bende röleyi ekledim.şimdi karararak sönüyor ama en son noktada röle kesiyor ve hepsi aynı anda sönüyor.süreyi ayarlamak için ikinci kondansatörüde ekledim. her lede 1kohm luk direnç koydum... standart 5mm'lik beyaz led ile lede seri bağlı bir adet 1 kohm'luk dirençten oluşuyor her lamba.hazır delikli plaket üzerine sığdırabildiğiniz kadar takabilirsiniz. ALINTIDIR... |
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Haşim abi, sen anlarsın bu işlerde. açıklmalarda eksiklik varsa lütfen düzeltiver...
|
|
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yaklaşık 2-3 ay önce aynı uygulamayı kendi 307'me yaptım mantar ledlerle çok güzel sonuç aldım.Bütün aşamaların fotoğraflarını çektim makale hazırlarım mantığı ile ancak hiç vaktim olmadığımdan hazırlayamadım.İsterseniz makale gibi değilde sıradan bir şekilde fotoğraflarla birlikte anlatabilirim.Bu da ön kısımdaki led aydınlatmanın ledleri dizilmiş hali:
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
|
ErkanKurnaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
|
maşallah abicim
ayrıca hayırdır Hadi Haşim ustanın alanına sarmışsın
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla nasıl yapılır, hangi direnç, nasıl bağlanır, ayrıntılı anlatırsan seviniriz... Düzenleyen h_307 - 05 Ocak 2010 Saat 09:26 |
|
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Erkancım, aslında Haşim abinin alanı çocukluğumdan belli ilgi alanımdır (elektronik). ama onun kadar kafam basmıyo bu işlere. yoksa tarumar ederdim ortalığı. |
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
10 numra olmuş hadi.. Eline koluna sağlık. Capacitor ve role' yi iyi düşünmüşsün.
307 nin aydınlatması baya geniş yer müsait tabi. Boncuk gibi dizmişsiniz ledleri :).. ben 206 ya, yanlarını taşlayarak 6 ledi zor sığdırdım. :) Düzenleyen hasimayaz - 05 Ocak 2010 Saat 11:54 |
|
FTH
MODERATOR Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler Hadi abi saol.... |
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
by_sertan
2. Vites 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
|
Dostum iyi güzel düşünmüşsün eline sağlıkta, senin bulduğun sistem çok zahmetli. ben daha kolay we daha pratik bi sistem yaptım. kısaca anlatim. bu farların önüne çekilen ince şerit küçücük ledli ışıkları 3'erli kesip bir kartona diziyoruz. tüm uçları birleştirip tawan ışık kapağına tersten yapıştırıyoruz olay bu kadar. 1 yıldır kullanıyorum gören hayran kalıyo. tawsiye ederim. aynı sistemi bagaj aydınlatması torpido we yan sinyallere uyguladım
|
|
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sertan, gayet akıllıca. resim varsa görelim lütfen...
|
|
by_sertan
2. Vites 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://yfrog.com/0d1000195tj
Ancak bu şekilde yükleyebildim:) Düzenleyen kundun - 11 Ocak 2010 Saat 17:11 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
H-a-d-i
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ellerine sağlık. gayet güzel olmuş. ama resim yüklemeyi öğrenmen lazım.
Düzenleyen H-a-d-i - 25 Ağustos 2010 Saat 09:05 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok güzel olmuş emeğinize sağlık
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sağolun arkadaşlar!
|
|
BurakCnR
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşim merhaba. Şuan aynı sistemi bende yapmaya çalışıyorum fakat ledden çıkan kabloları nereye bağlıyoruz ampulün takıldığı duy'amı ?
|
|
Kadını Gösteren Tayt, Arabayı Gösteren Jant:)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |