![]() |
|
206 yolcu airbag kapağı çatlaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2010 Saat 20:39 |
selam arkadaşlar. 2003 model pug 206 x-line yolcu airbag çok sewdiğim we saygı duyduğum bir arkadaşımın diz dayamasıyla benimde ani fren yapmamla beraber tam orta yerinden çatlamış bulunmaktadır. buna nasıl bir uygulama yapabiliriz. fiyat sordum çok pahalı. we mekanizmayla beraber satıyolar. ama benim airbag lar sağlam olduğu için sadece kapak weya nasıl olcaksa belli belirsiz tamiratı mümkünmü ?
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çıkmacılarda vardır.. Efe ile irtibata geç uygun renkte bulabilir sana |
|
![]() |
|
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
sorması ayıp efe kim :S
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
msn;'den ekledim kabul ederlerse talebi. bakalım bi görüşelim. saol
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:) tek kapı 206ların klasik sorunu torpide airbag kapağının yırtılması tek başına kapak satılıyor bulunuyor fakat aldığında yne aynısı olucak yine yırtılıcak bence bi tane al yedekte dursun şimdilik yırtık olanla dewm et canına tak ettiğinde veya satarken yeni aldığını takarsın :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bence elletme satarken patlamış diyebilirler
|
|
![]() |
|
Anatolianss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2010 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Anatolianss
aynı sorun bende de var , tamiri mümkün diye biliyorum , 206 dan önce sattığım airbagleri patlak mareanın son halini gözümle gördüm hiç dokunulmamış sıfır gibi görünüyordu ve değişmemiş sadece kapak sökülüp tamir edilip tekrar yerine takılmıştı ama mareanın airbag kapağı daha bi yumuşaktı malzeme farklı ama ben yine de şansımı deneyip gideceğim o tamirciye :) olur da gidersem sonuçları burdan paylaşırım. sağlıcakla kalın
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
resim ekleyebilirmisin ? |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
arifziyaar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
aynı sorun bendede var. efe oto'yu aradım air bag ile beraber 600 tl.. kaplama istersen 300 tl dedi..bu pejonun ucuz bi parçası yokmu..neresi arızalansa 300-500-1000 ..aynı olayı yaşayan arkadaslar varsa nasıl çözdüklerini anlatabilirlermi?? açıkcası saglam olan airbagı sırf kapak çatlak diye söküp 600 tl ye çıkmasını takacak kadar zengin degilim.ama görüntüdende çok rahatsız oluyorum.. yardım lütfen
|
|
2006 x-design 206 hdi şeytankırmızı
1980 - beylikdüzü |
|
![]() |
|
pasaran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Topkapıda yaptırdım 150.- TL istersen tel. veririm.
|
|
Forza 106
|
|
![]() |
|
arifziyaar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
görüntü nasıl oldu? belli oluyormu kaplama oldugu? görüşmekte fayda var.tel verirsen
|
|
2006 x-design 206 hdi şeytankırmızı
1980 - beylikdüzü |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Bostancı sanayide Peugeot bayi var yetkili. Onun ilerisinde airbag tamircisi var. Tek işi bu. İletişimi yok bende ama daha ucuza olacağı kesin.
|
|
![]() |
|
brk86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: bingöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
arkadasım oto efeye hıc bulasma ben boyle dolandırıcı ınsan gormedım benım 400tl carptılar haram olsun
|
|
saygılar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |