![]() |
|
206 sanruf |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatıh85 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2010 Saat 00:16 |
arkadaslar acil sanruf cami lazim yardımcı olursanız sevınırım.0543 620 46 18numaradan ulasabırsınız
|
|
![]() |
|
nakkah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar benim arabadada var şu sunroof tan. 90 kmyi geçince kapalı dahi olsa rüzgar sesi geliyor. birde tanzikli suyla yıkatınca içeri su alıyor. onun dışında almadı daha. ne yapabiliriz.
saygılar
|
|
Hakan Aydemir
A+ Psikolojik Danışman & Pedagog 05322505026 |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
sunroof başa bela arkadaşım ya su alır ya da bir gece dağın başında açılır kapatamazsın sonra bilmediğin bir vilayette ustanı biri kapamaya 75 lira para alır sonrada sinirlenir daimi kapattırırsın :) tecrübe etmiş kardeşim serdarı saygı ile anıyorum :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
SONSUZA 206
naptın sorunu çözebildinmi?bende de aynı sorun var..125 tl ye yapılabileceğini sölediler..
|
|
![]() |
|
zaferpls ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
geçenlerde sanroufun altındaki contalar geldi taktırdık şuan için sorun yok ama ayarını iyimi yapamadılar ne seyir halinde yukarda cızırtıya benzer sesler geliyor...
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
|
![]() |
|
elnino35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
bnm sunroofm bozuldugunda 180 lira para istediler ve bence açılmamak üzre kapattırdım ve su an sadece görüntü :D
|
|
![]() |
|
zaferpls ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
206 sanroufta su giderini sağlamak için contalar varmış benimkide sağ taraftaki gitmiş o nedenden dolayı su kaçağı yapıyormuş conta takımı 90 tl.contaların gelmesini bakliyoruz şimdilik serviste conya bekliyor ( ne contasıysa 90 tl...) |
|
![]() |
|
aynen kardeşim bakalım birazdaha bineyim satarsam gene sanruflu bi araba alacağım
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ne demek yardımcı olduysam eywallah bende öyleyim ya sunroofsuz yada panaromıc cam tawansız arabaya bindimmi daral geliyo bana bunalıyorum gökyüzünü kesin görmem lazım yani.:):):):) |
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
valla bende öle bi alıştımki sanruf muhabbetine gecenlerde arkadaşın ford fusıona bindim daraldım valla camdan cıkarcaktım kafayı:) neyse saol kardeş
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
wallahi mecbur kaldık bizde meraklı değiliz o kadar para wermeye:):) ben sırf sunroofları sağlam değil diye 206 modelinin panaromıc cam tawan olanını aldım açılmıyo komple cam tawan kafam rahat.
|
|
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
bakbu olmadı şimdi:) 320 lira ii para. ben bi baktırayım sorun asıl nerede taksit taksit ödeyecez yazın sorun oluyor bi gün hiç kapanmıcak yada hiç açılmayacak:)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
arkadaşımın 206 Qık modelinde oldu aynısı serviste bulabildik parçasını sadece oda bize 320 tl.ye mal oldu sunroof spirali diye bir parça var onu değişiyolar ve bütün sorun ortadan kalkıyor.
|
|
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
her güzelliğin bedeli var ne yapalım sanrufeuz da binilmiyor be abi:) dediğiniz gibi fiyatlara çıkarsa yaptırırım. bi söktüreyim bakalım inşalla daha başka bişeyler cıkmaz sanruf dan
|
|
![]() |
|
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
bende sunrooflu bir peugeot istemistim daha ewwel ama iyiki almamisim sunrooflu diyorum simdi
|
|
Nur * 206 XT
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
206 sunrooflar başa beladır. Hatta araç yürürken uçup havalananıda vardır. Yedek parçası sıkıntılı ve pahalıdır. Sanayide tente ve sunroof işi ile uğrşan ustalar var. çıkma parçalarla belki biraz kotarabilirsin
|
|
![]() |
|
galiba bi bilgisi olan yok
|
|
![]() |
|
arkadaşlar merhaba bu sanrufların bi bakımı felan oluyormu.yada kendimin yapabileceği öyle ufak tefek şeyler gibi kapatacağım zman tırırırırıt die bi ses geliyor elimi çektiğimde sesde kesiliyor. kime baktırsam şimdi ben bunu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |