![]() |
|
triger kayışı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2010 Saat 22:53 |
dizel 307 1.6 araçlarda kaç km de değişir tiriger hiç kopartan oldumu çabuk koparmı değişim maliyeti ne kadar saygılarımla
|
|
![]() |
|
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende 206 var.
307 araç ile 206 araç arasında Triger kayışı farkı olduğunu pek sanmıyorum ama 90.000 km'de değişmesi gerekir.Maliyeti 150 Tl. civarı olmalı.Değiştirmediğin ve akabinde kayışın koptuğu zamanda verdiği hasar 1.500 Tl. civarı olduğunu bugün servis söyledi ![]() Aman diyeyim, ihmale gelmez ![]() |
|
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla 206 307 bilmiyorum ama genel olarak triger 80.000km de bir degiştirilir ihmale gelmez trigeri kopan bi arabada düzen tutmaz
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
evet genelde 80-90 bın arası degısır
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Aksatma Trigeri..Başin Cok Yanar Bayaaa Bir Masraf Acar.3e 5e Bakma Hemen Degistir Rahat Olursun..!
|
|
![]() |
|
ErkanKurnaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2009 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 453 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErkanKurnaz
aman ha !! ööle triger kopmasına çok takılma bi sente kaydırırsa 2000 lira dan aşağı çıkamazsın!!
normalde 90.000 de değişir ama arcı yeni aldıysan hemen değiştir kafan rahat olsun
|
|
Erkan KURNAZ
1982/ERZURUM 0 RH + NİLÜFER/BURSA |
|
![]() |
|
86000 kmde 2005 model 3 ay önce aldım
|
|
![]() |
|
225 tl setine fiyat verdiler komple triger
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
bence normal abi. usta iyiyse 20-30 a bakma. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
206 GTI bundan ıkı ay once degıştırdım trlyer kayışı setı ışcılık toplam 250 cıvarlarında.
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bence parçaları yetkili servisten al dışarıda iyi bir usta bul. Usta tanıdık değilse piyasa fiyatı 100 tl civarıydı işçiliğin.
Yalnız parçaları mutlaka servisten al çok fark yok arasında en azından 206 için öyleydi. Piyasada orjinal diyorlar ama ben şahsen güvenmiyorum.
Bu arada değişme zamanıda ortalama 80-90 bin yada 4 sene dir hangisi önce dolduysa artık.
Tabi piyasaya göre hatta piyasanın için de yetkili servislerde dahil bu 4 sene 5, 80-90 binide 120 bin diyen de oluyor. Düzenleyen HakanGokdemir - 26 Ağustos 2010 Saat 01:53 |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Benimkini 88 binde degistirdim. Masraf 350 euro
![]() ![]() |
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
Servis : HDI için 120.ooo yada 5 sene diyor.
Ben 90.ooo de değişmesi taraftarıyım. aman dikkat [Emin iyi bilir ![]() Düzenleyen master - 27 Ağustos 2010 Saat 01:34 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
O da baska bir kayis mi? Gorulur bir yerdemi acaba? Benim aracin triggeri degisti ama devir daimi degistimi bilmiyorum. Varmidir bir yolu anlamanin?
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Devir daim pompasından bahsediliyor.
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
triger önemli ihmale gelmez.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
heffera ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 142 |
2005 307 hdi 1.6 110 bg =133.000 lerde nezaman değişti bilmiyorum...20 aydır kullanıyorum..değiştiriyimmi...değiştiği konusunda şüpheliyim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |